Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miszekkk

Charakterrrrrrrrrrrrr ;/

Polecane posty

czy tez zauważyliście zmiany w swoim charakterze po 20 roku życia bo ja póki co dużo na gorsze sie zmieniam ide chociaż nie powiem są cechy które w sobie zmieniłam na lepsze ale chyba tych gorszych jest więcej jak jest u was

człowiej się zmienia w jednym na lepsze a w innym na gorsze normalka, nie ma ludzi doskonałych ot to...

ale zazwyczaj sie tego nie zauwaza bo to są drobne zmiany a u mnie raczej spore

Gość bwfkbfw
To dawaj, coz to takiego drastycznego sie stalo?

może zastanów się dlaczego na gorsze ... Stres, towarzystwo. I co jest wg. Ciebie w ogóle złą zmianą ;-)

ja mam z wiekiem coraz bardziej wyjebane na wszystko, robie bardziej ostrożna i nieufna wobec ludzi, wzrasta egoizm

Gość hahahahihahah
jakie np?

zrobiłam sie obłudna taka aktorka niezle mi idzie okropne to jest spotykam sie z kims wymieniam mu jgo wady a tak naprawde zachowuje sie o wiele gorzej pisze z innymi chlopakami flirtuje no masakra ludzie postrzegaja mnie naprawde dobrze moj kolega to wręcz jest zachwycony ze jestem taka dobra az sie zakochal we mnie moze i jestem ale ostatnio to sie cos dziwnego ze mną dzieje sodówka mi uderzyła do główki

Gość cokolwiekcokolwiek
haha, też tak mam! stałam się bardziej egoistyczna, moje poglądy na życie zmieniły się. Nie mam już dobrego mniemania o wielu rzeczach, tak jak kilkanaście lat temu. Gdzieś tam te młodzieńcze ideały się rozpierzchły, pewnie stąd te zmiany.

dokładnie człowiek robi sie inny może po 20 roku życia tak sie włansie dzieje

Tak, mój charakter się zmienił, a właściwie "wyrobił", ukształtował. Nadal jestem tą samą osobą jaką byłam, ale jestem silniejsza, potrafię bronić swoich racji. Jestem bardziej świadoma siebie (swoich ograniczeń i zdolności), a przez to stałam się pewniejsza siebie, a jednocześnie pozwalam sobie na więcej, na spontaniczność, przestałam się przejmować zdaniem innych.