Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hel_cia

Mężczyźni z Marsa, Kobiety z Wenus.

Polecane posty

nie wiesz jak to smakuje??.. Czasem słodkie do przesady, czasem gorzkie jak cholera....:D:D:D:D śmigam i ja... Spokojnej!!;)

Ja dzisiaj cały dzień w rozjazdach i do tego matka Teresa więc dopiero teraz na chwilkę się zjawiłam :D i do tego szkoła dzisiaj jeszcze była :D Uważam że miód z boczkiem może być całkiem niezły, a całkiem dobry jest ogórek kiszony z Nutellą mnami albo jogurtem brzoskwiniowym :D Albo jakieś dobre ciacho z wędlinka. Dobrej nocki :)

Helcia- :D czy Ty przypadkiem nie masz jakichś zachcianek??????????????? :classic_cool: Michasiowi mozna wybaczyć, bo facet zje wszystko :P ale Ty...no zrobiłabym test na Twoim miejscu hehe :D piekny dzień :) miłego dnia 😘

4 ja tak mam od zawsze, dlatego znajomi i rodzina się śmieją, że jak będę w ciąży to bynajmniej normalnie będę jadła bo już nie wiedzą co mogę innego zjeść :D Także myślę, że test niepotrzebny :D U mnie tez piękny dzień także mykam na cały dzień :) Miłego dnia :) 🌻

michaś ty sie zakochałeś w tej naszej czwórce;) hehe słodzisz jej same komplementy;) gołąbeczki jedne:P faceci to żarłoki:) ale kobiety:) czasem pogrzesze z jedzonkiem;) mam słabość do czekolad dodają mi energii:) kurcze rozchorowałam sie :(

Helcia- z drugiej strony jak będziesz w ciąży to moze Ci się smak nie zmienić ;) i kapniesz się jak Ci brzuch zacznie rosnąć :D Impri - taaaaa, wszyscy się we mnie hurtem zakochują :D Po prostu jestem taka wspaniała, że mężczyźni nie moga mnie poczytać obojętnie heheeheheh Jak milutko na zewnątrz mmm miodzio Uwielbiam wiosnę, lato, ciepełko i słoneczko Aaa...polecam- www.wiocha.pl :D jest co oglądać hihi

impri... a tam zakochał się od razu!!:P co ja zrobię, jak mi się z 4 dobrze rozmawia... zazdrosna jesteś??;):P i co Cię tam znowu dopadło?? Helcia.. no to menu masz mocno wyszukane!!:D:D:D:D Aż tak bym nie eksperymentował w kuchni, chociaż lubię zawsze dodać coś "od siebie"..;) A miód z boczkiem naprawdę jest super!! Tak samo jak z żeberkami...;) 4... ja tam obojętnie Ciebie nie czytam..:P🌻;) I wszystkiego nie zjem!! Ja to smakosz jestem.;) I weź pisz jakoś bardziej rozwlekle, bo przeczytałem, że masz milutko i miodzio wewnątrz...:D:P:D:P:D:P Ale słońce dziś dawało w stolicy... Masakrę miałem siedząc w tej kapciorze, tak mnie ciągnęło na rowera;)!!:( Dobrze, że chociaż TV było, to szybciej czas zleciał..;)

Michaś- rozwięźle- wypraszam sobie, rozwiązła nie jestem :P :P :classic_cool: Hehehe milutko wewnątrz, owszem hehe w końcu dla tego wnętrza mężczyźni szaleją za kobietami :classic_cool: Ja popijam winko, oczka się zaszkliły ale pewnie zaraz mnie położy do łóżka :) łoj łoj, mam ochote obejrzeć jakiś kabaret Co by tu wybrać hmm...Może Neo-nówka ;)

4... rozwlekle, Aniołku, nie rozwięźle:P A kto będzie Ciebie kładł do tego łóżka??;) Hahaha... znaczy się wiesz, że najważniejsze u kobiety jest wnętrze??;):P i kabaretek Ci się zachciewa jeszcze do tego??... Coraz lepiej...;):P

Ymmm..no oczywiście, że b.ważne jest wnętrze, tyle tylko, że "wnętrze" dla kobiety oznacza serce, duszę a dla mężczyzny pochwę :D :classic_cool: Kabaretki hmm....nie powiem :D ammmm przydałby mi się masaż

To taki utarty schemat z tym wnętrzem. I to głównie przez kobiety..:P Masaż w kabaretkach?? Daj adres!!:D:D:D:D:D

Sratatata, przez kobiety :D tere fere Masaz w kabaretkach taaaaa ale musialby byc pobudzający bo po relaksacyjnym padłabym w 3 minutki Ale mam ochote ale mam ochotę... nie piję więcej

hehehehe... pobudzający (z olejkami drzewa sandałowego, czekolady i pomarańczy), a potem rozluźniający z różą i migdałem...;) wejdź oneta, co??;)

Aaaaa nie chce mi się czytać wiadomości :D mam dosyć polityki i wszystkiego co z tym związane :P nie lubię premiera i tego pięknego rzecznika rządku tfu Picie zdecydowanie jest złe :classic_cool:

Ja też nie lubię polityki...;) Ale tam jest coś innego niż wiadomości z pierwszych stron gazet i TVN24!!..;)

rozgryzłam, dawno temu a myslalam ze tez nie lubisz Pana Absent czy Donka jak go zwą Skończe ostatnią partyjkę w snookera i do łózia A zołzy mają kopa w te apetyczne i zgrabne dupcie, że tak mało się tutaj pojawiają! 😠

No to poczekaj... Skręcimy ekipę góralsko - mazowiecką i popróbujemy sił w snookera..;) A co do szczęścia w miłości... Hehehe.. Masz tak samo jak ja!!;) Może w na 12 stopowym stole będziemy mieli więcej?? Bo wkarty nie gram..;):P

no to ja nauczę Cię na prawdziwym stole, z marmurowym blatem, obitym zielonym suknem... Jak będziesz chciała, oczywiście.;)

do nauki zawsze jestem chętny!!;) a na onecie piszą, że gaga potwora urodziła!! ja nie mogę z tymi newsami... chyba nie pójdę spać przez nie...;)