Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała Destylacja

Jaki serial polecacie?

Polecane posty

a ja polecam gorąco wszystkie serie "Dwóch i pół" :) jak dla mnie co seria to bardziej się rozkręca ;) oprócz ostatniej, która oglądam na raty i nie mogę obiektywnie spojrzec wszystkie inne obejrzalam niemal jednym ciągiem, najlepszy serial komediowy! :)

Gość Mała Destylacja
Sweet Dreams II - dopisane do listy!

Gość liczba pi
bones, white collar, leverage - polecam

Gość szyyyyyyyyyybko
DOKTOR HOUSE ZAJEBISTY

czyytyyt ---> tym bardziej nie będe z Tobą dyskutować, bo ludzie na poziomie nie rzucają się obelgami, tylko potrafią wymieniać zdanie między sobą. To Tobie zabrakło argumentów, bo jak komuś zaczyna ich brakować wtedy ucieka się do rzucania obelgami i innych tandetnych środków typu "ssij mi".

Zapraszam na mojego bloga, w tym tygodniu bedzie miał na oku serial Glee :) osobiscie obejrzalam kazdy odcinek i sie w nim zakochalam, serial posiada 2 sezony po22 odcinki, a nastepny sezon pojawi sie 20 wrzesnia. Wiecej wiadomosci na temat serialu i gdzie mozna go obejrzec dowiecie sie na blogu http://chmielowalala.blogspot.com/ . Osobiscie zakochalam sie wtym serialu, jest w nim mnostwo muzyki i humoru, POLECAM

Gość Virginia007
Polecam Pretty Little Liars! Oglądam go od powstania 1 odcinka! Jest już ze mną jakieś 4 lata! Niewyobrażalnie wciągający, co chwilę coś nowego, nieprzewidywalnego! Po obejrzeniu każdego odcinka zbieram szczękę z podłogi bo zawsze kończy się czymś szokującym.

Gość Kakkatrina51
W tym roku wyszedł świetny serial a mianowicie - Strange Things. Dodatkowo warto obejrzeć Lucyfera, Gre o Tron czy Vikingów. Więcej informacji na ich temat znajdziecie na przykład na tej stronie http://irmy.pl/ . Dodatkowo niedługo wychodzi nowy serial Westwood czy jakoś tak, zapowiada się fantastycznie.

Gość 111monia111
Ja to bym jakiś nowy serial obejrzała. Od września ich będzie właśnie sporo. Jestem ciekawa tego nowego serialu o młodych lekarzach na Pulsie co ma lecieć od 4 września. Mam nadzieję, że w końcu będzie co oglądać od poniedziałku do piątku wieczorem :)