Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domi123

Studniówka mój chłopak idzie sam

Polecane posty

Gość domi123

Hej mam kłopot mój chłopak ma niedługo studniówke i idzie na nią sam:( nawet nie zapytał się mnie czy z nim pojde po prostu zero tematu nie wiem co robic bo glupio mi sie zapytac czemu ze mna nie idzie. czy mam udawac ze nie ma tematu jak on ? ...:(

Gość Tristan123
jesteś pewna, że to Twój chłopak? może ma dziewczynę?

Gość Sentymentalny Wojownik
Zapytaj się wprost, a nie będziesz kombinować.

zgadzam się z poprzednikiem , pewnie nie stać go na taki wydatek a wstydzi sie przyzna c więc woli nic nie mówić

jak możesz się wstydzić o to zapytać?! skoro jest Twoim chłopakiem, to musicie umiec rozmawiać, o takich rzeczach. Z wiekiem problemy stają się poważniejsze, i jedynie szczera rozmowa pomaga je przezwyciężać!!

Gość lulcia piękna
Dopiero studniówka? Przecież już po studniówkach. Zapytaj go wprost z kim idzie i jeśli go nie stac to powiedz, że zapłacisz za siebie i pójdziesz z nim. Może ma już partnerkę, a ty o tym nie wiesz.

Gość hoohoo
może to jakas bardzo prosta sprawa a wy juz doszukujecie sie ze idzie z inna:o moze nie ma pieniedzy? a jakby cie zaprosil to wypadaloby zeby za ciebie zaplacil..

Gość 2468
a dlugo juz jestescie razem? moze jak były jakies zapisy to jeszcze sie nie spotykaliscie i wpisal sie sam:o

Gość klaudoocha-xd
cos tu jest nie tak..bo dziwna to troche sutyacja ze chlopak sie anwet ne zapytal swojej dziewczyny pomijajac fakt ze juz awno po studniowkach..sierdzi mi tu jakas sciema..

Gość no dokładnie,studniówki
jeszcze są

Gość domi123
jestesmy ze soba ponad 2 lata kilka miesiecy temu dostalam zaproszenie na wesele z osoba towarzyszaca chcialam zeby ze mna poszedl ale odmówil bo "on nie lubi wesel" na 18 do kolegow chodzil sam. powiedzial mi ze na jedną osiemnastke dostal zaproszenie z osoba towarzyszaca ale powiedzial mi po fakcie bo stwierdzil ze i tak bym nie chciala isc....

Gość grazkaaa
Moze ma inne towarzystwo na takie okazje... Zapytaj o tą studiówke prosto z mostu, bo coś on ewidentnie kręci.