Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klarusia2

czy to ciąża???????

Polecane posty

Gość klarusia2

Witam wszystkich serdecznie....mój problem polega na tym ,że od około tygodnia strasznie bolą mnie piersi i tak jakby troche urosły:/ do tego doszły upławy:/ @ miałam 18 więc do następnego jeszcze około10 dni .zastanawiam sie czy to może być ciąza??????????test robiłam3 dnni temu wyszedl negatywnie ,ale byl robiony po południu (ponoc najlepiej jest robić rano)nie wiem co o tym myslec:(

Gość klarusia2
super extra dzięki za odpowiedzi:)

Gość kkobieta na forummm
do @masz jeszcze 10 dni to spokojnie czekaj.Na test jest za wczesnie robi się go najprędzej w dniu spodziewanej@.

Gość ja tylko
Test ciążowy powinnaś zrobić dopiero w dniu spodziewanej miesiączki, inaczej jest zupełnie niemiarodajny!!! Myślę że na wszelkie objawy ciąży jest jeszcze zbyt wcześnie, ale każdy organizm reaguje inaczej. Test zrób w dniu spodziewanej miesiączki, on rozjaśni Ci sprawę.

Gość klarusia2
bardzo bym chciała mieć tego dzidziusia i chyba dlatego jestem taka niecierpliwa,ale słyszałam też o tym że mozna mieć @ w trakcie ciąży

Gość klarusia2
ok dzięki dziewczyny:)musze powiedzieć ,że nie pocieszyłyście mnie ,ale i tak dzięki

Gość a co?????
boisz się ciąży?

Gość kkobieta na forummm
tym się nie kieruj naprawde czasami kobieta jak bardzo pragnie wkręca sobie różne objawy...Zrób test w dniu spodziewanej @-nie wcześniej.!!a jakbys dostała @ a byąłby ona skąpsza od zwykłych po prostu powtórz 2 testy dadzą Ci wiarygodny wynik.!ale nie rób nigdy przed spodziewana @.Powodzenia.!

Gość ja tylko
a jakiego pocieszenia oczekiwałaś? Za wcześnie jeszcze na to aby stwierdzić czy to ciąża, czy nie. Możesz zrobić sobie w dniu spodziewanej @ betę z krwi, ona da Ci 100% pewności czy to ciąża, w razie gdyby nadal utrzymywały się Twoje objawy, a test ciążowy wyszedł negatywnie. Teraz jeszcze zbyt wcześnie aby odpowiedzieć na pytanie, czy to ciąża czy nie.

Gość klarusia2
nie boję się:) już jedną mam za sobą a teraz czekam na tą drugą (ale już ostatnią heh)

Gość a co?????
pewnie jakaś małolato co za ostro poszalała a teraz tyłkiem trzęsie

Gość 555465768798
jak bedziesz w ciazy, to wpadne do Ciebie i pokazesz mi tzytze

Gość a co?????
a to ok to powodzenia za drugą ciąże. ALe nie zarzekaj się że ostatnią:)

Gość ja tylko
no to jeszcze zdąży trząść tyłkiem, teraz tylko trzeba czekać, stężenie hormonu Hcg w gdyby to była ciąża jest jeszcze na tyle małe, że żaden test, nawet z krwi nie odpowie na pytanie czy autorka jest w ciąży, czy też nie.

Gość klarusia2
kkobieta na forummm masz rację z tym wkręcaniem,musze uzbroic sie w cierpliwosc:)

Gość klarusia2
a co????? skoro małolaty mają 28 lat to ok możesz i tak mnie nazywac heh

Gość plepleple
To masz już jedno dziecko, a nie wiesz jakie są objawy ciąży i kiedy możesz testować??? To ci dopiero. Zmarnowałaś test, po co ci to było.

Gość klarusia2
555465768798 -????????????????

Gość klarusia2
plepleple -przy pierwszej Niuni nie miałam zadnych objawów i dowiedzialam sie o ciąży pod koniec 3 m-ca ,staramy się teraz oz mężem o 2 dziecko i jakos od roku nic nam z tego nie wychodzi dlatego chyba każdy objaw który moze byc spowodowany ciążą ,biorę za znak że to już

Gość plepleple
ta, rozumiem, ale po co robiłaś tak szybko test??? Przecież choćbyś była w ciąży, nigdy on Ci jej nie wykaże tak wcześnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poczytaj choćby instrukcję!!!

Gość klarusia2
:/masz rację,chyba muszę troche wyluzować

Gość plepleple
no mam Test wskaże Ci ciążę dopiero w terminie spodziewanej miesiączki, czasem zdarza się że 2, no ewentualnie 3 dni wcześniej, ale to rzadziej, zależy od stężenia hormonu hcg we krwi. Jeśli jest zbyt mały, to nawet jeśli zajdziesz w ciążę, a w terminie spodziewanej miesiączki test wyjdzie ci negatywny, wcale nie będzie to przesądzało że w ciąży nie jesteś. Najlepiej dlatego jest testować 4 dni po terminie miesiączki!!!

Gość klarusia2
ok zapamiętam.dzięki ,teraz pozostaje mi tylko liczyć na to że @ sie nie pojawi hihi