Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam robicccc

Wyjeżdżam na rok -zawiesić związek?

Polecane posty

Gość co mam robicccc

Facet twierdzi,że ma swoje potrzeby i nie będzie mi wierny ,zresztą ja jemu też (tak on twierdzi) i że lepiej będzie jak ten rok potraktujemy jako przerwę :( ma 30 lat ,a ja mam wyjechać w ramach erasmusa..

Gość agnesssssss
jaki debil, zlej go, wroc za rok ale z kims innym, bo taka niespodzianka mzoe spotkac i Ciebie

Gość bananowo-kiwi
yyy ja Ci mowi cos tkiego to kopnij go w dupe.

Gość friend f
dla mnie zwiazek na odleglosc to porazka...Daj sobie luz, bo i tak kajdany do niczego nie prowadzą

Gość co mam robicccc
on ma 30 lat.. ale ja go kocham i to "tylko " rok, przecież wrócę..

Gość friend f
no to po ch... sie pytasz!!!!!!!!!!!

Gość sfdsdg
przykre że potrzeby jest w stanie zaspokoić z byle kim :O

miałam napisac cos innego , stad to "masz" :) nawet nie zawracaj sobie głowy czymś takim :O jezeli on już teraz ma takie nastawienie do waszego związku , to przede wszystkim jedz jako wolna osoba, sama nie wiesz co bedzie za rok, jaka Ty bedziesz ( i gdzie bedziesz - bo w zyciu róznie bywa:) ) a takiego faceta sobie podaruj

Gość jotwuel
przecież to normalne że facet ma potrzeby :O tak samo jak ty będziesz miała

Gość ciekawska......
Przynajmniej nie kłamie w żywe oczy i nie jest asekurantem. Wie co robi, jest obiektywny i twardo stąpa po ziemi. No i trzeba przyznać, że wiele w tym racji, co mówi. Nie wierz, że każdy facet wytrzyma w celibacie przez rok, to nieprawda. Te, które w to wierzą, same siebie oszukują, dorabiają własne bajki do życia, nie zauważając różnicy!

Gość jotwuel
i tak będziesz się puszczać :O

Gość co mam robicccc
"Nie wierz, że każdy facet wytrzyma w celibacie przez rok, to nieprawda. " no tak ,zapomniałam ze facet to tylko bezmyślne zwierze którym kieruje penis :O

Gość ciekawska......
Wnioskuję, że to on jest dominujący w waszym związku.

Gość co mam robicccc
bo ja wiem czy dominujący, zawsze i tak wychodzi na moje.. tego się naprawdę nie spodziewałam :O

"Wie co robi, jest obiektywny i twardo stąpa po ziemi." ja bym raczej powiedziała,że jest prosty

Gość sfdsdg
"no tak ,zapomniałam ze facet to tylko bezmyślne zwierze którym kieruje penis "-- dokładnie tak jest

Gość ciekawska......
Wydaje mi się, że facet, który mówi w ten sposób do kobiety, nie kocha ją. Ale z drugiej strony, jaka jest różnica między nim, a takim, który kłamie( że bedzie czekał), a słowa nie dotrzyma, a co gorsza, wcale nie ma zamiaru go dotrzymać! Twój przynajmniej nie jest oszustem! Radziłabym upewnić się w jakiś sposób, co do miłości jego do ciebie. Być może zatęsknicie do siebie, może odległość sprawi, że poczujecie brak siebie nawzajem!! Powiem ci, że trudno jest rozgryźć ten problem, bo radzić tobie jest łatwiej, niz być na twoim miejscu!

Gość sfdsdg
Być może zatęsknicie do siebie, może odległość sprawi, że poczujecie brak siebie nawzajem!!--- i to będzie kolejna piękna wymówka " zdradziłem , bo tak bardzo za tobą tęskniłem "

Gość ciekawska......
Nikt nie wie, jak to będzie, kiedy ich drogi się rozejdą, być może tego im własnie trzeba!!

jak się kogoś naprawdę kocha to takie rzeczy nie przychodzą do głowy zanim nawet ta osoba zdąży wyjechać :O

Gość aleeesha27
a mi taki wyjazd dużo uświadomił!! i tak sypiałam z innym , bo miałam ochotę, myślałam że będzie fajnie, ale dzięki temu zrozumiałam,że tylko z nim jest mi naprawdę dobrze, bo go kocham ;) faceci pewnie podchodzą do tego inaczej ,ale już nigdy nie zdradzę ,bo nie daje mi to prawie wcale przyjemności, tylko jego kocham i tylko z nim chcę się kochać :)

Gość kasaiseks
po takim tekście to sobie w ogóle odpuść ten związek. co za człowiek, bardzo szanuje twoje uczucia jak widać.

Gość kasaiseks
twojemu facetowi zależy jedynie na ruchaniu. sorry, on już postanowił, że nie będzie się tobą przejmował, jak mu znikniesz z oczu. To nie do pomyślenia dla kochających się ludzi. dziwię się, że zadajesz takie głupie pytanie na forum. wiadomo, co powinnaś zrobić.

Gość co mam robicccc
masz rację.. mi nawet nie przyszło do głowy żeby go zdradzać, nie wiem co by było trudno powiedzieć, bo rok to trochę czasu ,ale w tej chwili nie jestem w stanie nawet myśleć o zdradzie :(

Gość kasaiseks
Ty to utnij, raz a dobrze, zaoszczędzisz sobie nerwów

Gość ihahaha
i ty się jeszcze zastanawiasz ? :D

Gość ruty siuty arizona teksas
co mam robicccc --gówno zrobić i tak chodzić :O

[co mam robicccc] - zadajesz pytanie dając równocześnie odpowiedź. Co mam robić? - pytasz. Wyjeżdżam na rok - odpowiadasz. Na czym polega Twój problem?????? Jest jakiś facet, który uważa, że "że ma swoje potrzeby". Znaczy się NORMALNY, bo przecież "ma 30 lat". Nic nie piszesz o tym, ile masz Ty (7, może 12????) Chociaż............... coś piszesz o "erasmusie", co może sugerować, że masz znacznie więcej. Nie piszesz NIC na temat tego, co masz WSPÓLNEGO z opisywanym facetem..... Pozwolę sobie POPUŚCIĆ WODZE FANTAZJI...... "Nadajecie na tych samych falach", pewnie BZYKNĘLIŚCIE się parę razy.... Któregoś dnia mówisz mu NI Z TEGO NI Z OWEGO, że "spadasz" NA ROK..... Jakiej reakcji oczekujesz od niego?

Gość co mam robicccc
Madri jestesmy razem 2 lata