Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateis17

dajcie mi dobrą rade najlepiej kobiety;)

Polecane posty

Gość mateis17

Wczoraj na imprezie na parkiecie taka dziewczyna,niby jakoś dotknęła mojego brzucha i przejechała ręką po ciele moim, to ja zrobiłem to samo było to bardzo miłe mijaliśmy się wtedy. nawet raz się dosiadła jak siedziałem z kumplem i z kumplem i jego dziewczyną, wzięła łyka mojego piwa nie pytając, ja też się napiłem i dałem kumplowi też by zrobił łyka, ale nie chciał to ja, no napij się ze patrycje za jej zdrowie, to się napił i ona zaczęła się śmiać albo jak tańczyła sama to patrzyła się na mnie przez około5-10 sek nie spuszczając wzroku.kumpel jej mówił żeby mnie do tańca wzięła, ale mnie nie wzięła, ale i tak bym nie tańczył bo nie tańczyłem w ogóle. ogólnie to wszyscy na nią lecieli, z nikim się nie prze lizała, była taka jedna co się z 3 lizała. 1hmmm to znaczy ,że się jej podobam?2 czy to były oznaki zainteresowania?3czy może jestem za bardzo wrażliwy? tak to dokładnie było jak opisałem . ona chyba ma chłopaka bo szła z takim jednym za rękę, chociaż na facebooku pisze status związku:wolna

Gość djnwdnwi
mysle ze niezle najarana byla :)

Gość stefan proszę cie
na facebooku pisze status związku:wolna JEST NAPISANE KURWA ! :D ja ci nie pomogę bo choć sama jestem dziewczyna to sama siebie czasami nie rozumiem 🖐️ może jej sie podobasz albo miała fazę ,ze jest boginią seksu i tylko cie tak kusiła dla sportu :D

Gość autorze tematuuuu
pare dni temu dokladnie to samo pisales :D i co nikt Ci nie odpisal?

Gość mateis17
tak nikt mi nie odpisał normalnie;)

Na tym forum każdy po każdym jeździ, więc się nie dziwię. Pewnie była pijana a za rękę to można z każdym chodzić tak jak na fb napisać cokolwiek. Nie możesz zapytać się jej niby od niechcenia "co to było wtedy na dyskotece?"

Gość mateis17
myslicie ze mam u niej szanse mimo ze przez 2 lata związany bylem z chłopakiem?

wszystko wskazuje na to,ze sie z deka nawalila i po prostu przestala sie kontrolowac.Nie ma w tym zadnych ukrytych podtekstow,niestety🖐️

Gość autorze tematuuuu
(wiem ze to podszyw ale) uwazam ze zle zrobiles zaprzepaszczajac zwiazek z mezczyzna to takie egzotyczne! nie sadze zeby dla niej mialo to jakies znaczenie :D ;) na powaznie to zapewne byla pijana, i nie pamieta ze Ci tak zrobila, pewnie jestes troszke przewrazliwiony ale ujmujace jest to ze tak to przezywasz :)

chlopie,nie dorabiaj sobie niepotrzebnie ideologii.Ma chlopaka,tylko sie jej na delikatny flirt po alko zebralo.Proste:)

Gość ch uj wam w du pe za je ba ni
hahahahahahahhahahhahahahahahahahhaha ale z ciebie c i p a!trzeba było iśc do niej jak tanczyła i sie gapiła za ręke i iśc wyjebać,ona na to czekała a ty pizda jak chooj !!!!

Albo jesteś bi bo ci się to podobało albo na przyszłość chcesz tego unikać. Jedno wiem, kiedy panna się nachla to nie wierz w żadne jej słowo a tym bardziej gesty. Chyba byłeś kiedyś pijany, to wiesz jak to jest, co?

Gość mateis17
nie bylem nigdy pijany,mama mi mowi ze alkohol jest zly