Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głodmorrka

Wkurzona bo......

Polecane posty

Gość głodmorrka
chce tosty,parowki glooooooooooooooooooooooooodnaaaaa jestem,nie chcer jesc bylw czego chce to na co mam ocohte

Gość autorze tematuuuu
a co masz w ogole? moze bedzie szybciej :D a jogurty jakies masz albo płatki z mlekiem bys zjadla? (tylko nie wrzucaj platkow przez ten maly otworek do mleka tylko na talerz platki i zalej mlekiem :D ;) )

Gość głodmorrka
Jeszcze bardziej się teraz wqurwiłam,pomyślałam a hu.tam zjem sobie kinder bueno,szukam w szufladzie,noi kurwa nie ma.........................no jasny huj mnie zaraz strzeli........ :/

Gość głodmorrka
autorze,o platki mleko mam.Tylko niewiem czy na to mam ocohte,skoro mleczny budyn zjadlam,to na melko juz patrzec nie moge.Jogurtów niet.Ser zolty gouda,szynke,przeciez samego tego nie bede jsc.Nalesnik zostal z obiadu,nie mam ochoty na niego...

Gość głodmorrka
Gdbym miala prawko wsiadlabym w auto i pojechała do sklepu po chleb,a tak gowno.

Gość autorze tematuuuu
no bo to trzeba sposobu na niego!! (tego nalesnika :D ) masz szynke i ser!! no to pyszna kolacje mozesz sobie odpierdolic :D bierzesz szynke i kroisz ja w paseczki dodajesz do tego starty ser wkladasz do nalesnika i zawijasz go (tzn zeby taki prostokat z tego wyszedl) i masz kolacje jak talala! az mi smaka narobilas :)

Gość głodmorrka
Czasami wieczorem,gdy mą pojedzie w delegację do wytwórni papieru toaletowego, wychodzę z domu i w przedszkolu miejskim wchodzę do karmnika, który zbudowały dzieci dla ptaszków. Machając moją starą uszanką odganiam wróble i inne sikorki aby z namaszczeniem wyżreć im ziarno z karmnika, a potem słoniną natłuścić sobie włosy. I tak zrobiona na bóstwo udaję sioę do najbliższej wsi aby zostać królową parkietu na wieczornych Fajfach w remizie strażackiej

Gość autorze tematuuuu
zapomialam dodac ze smazysz to jeszcze na koncu zeby ta szynka sie podgrzala i ser roztopil :)

Gość głodmorrka
Normalnie leże i rycze.....obłęd jakiś żeby nie było w domu czego się chce.Amąż sobie qrwa w najlepsze spi.Niedosc ze cos oststnio apetetu nie mam,to w dodatku jak chce cos zjesc to nie ma.Szlag może trafić.

Gość głodmorrka
Sebastos,woow wielkie dzięki za chęci ale nie mieszkam w Kato ani w okolicach tylko za granicą. :/ autorze,super tylko naleśnik ma dżem w środku..

Gość autorze tematuuuu
jestes zbyt wymagajaca!! z tym smazonym nalesnikiem jest naprawde malo zachodu a jakie to pyszne!! strasznie niezdecydowana jestes ;)

Gość autorze tematuuuu
hehehe no to jak jest dzem to sprawa sie komplikuje :O ale mozesz dorobic ciasta na nalesniki to jest zaledwie z 5 minut roboty zeby takie 2 czy 3 nalesniczki zrobic :)

Gość głodmorrka
w wielkiej tajemnicy przed mężem gdy zasnie,wieczorami chodzę do parku miejskiego. Rozbieram się do naga i biegam na czworakach z watahą bezpańskich psów. Walczę z nimi o wyschnięte zdechłe wrony, pożerając je łapczywie szczególnie smakując tłuste białe gąsienice. Piór ogonowych używam jako wykałaczek :classic_cool:

Gość głodmorrka
glodmorrko podszywie dzięki znów się uśmiechnełam :) Fajny podszyw :)

Gość głodmorrka
Zazwyczaj tak mam,jak juz cos jadlam na obiad-w tym przypadku nalesniki to nie mam pozniej na to ocohty.Tylko mam ochote na cos innego.To fakt wymagająca jestem stasznie.. ;)

Gość autorze tematuuuu
no ale to jest w innym wydaniu nalesnik! no to moze taki wytrawny omlet z ta szynka i serem? cos innego a jeszcze szybszego i pewnie lepszego!! :)

Gość głodmorrka
Pyszne,tylko smażonych na noc nie jadam,dbam o swoj żoladek wątrobe :/

Gość głodmorrka
zjadlam tego popierdolonego czekladowego 7 daysa,ale jadlam z obrzydzniem,ze mam chec go isc wyrzygac. :/ Chce qrwa parowek,tostow z szynka,ale qrwa nie ma...Ostatni raz kurwa smaazylam mesukowi kurwa nalesniki do pracy,przed wczoraj smazylam,a ten ma kurwa gdzies moj glod.........ze sie kurwa męcze.............

Gość głodmorrka
osatni raz smazylam nalesniki mesukowi do pracy,to ja dbam by mial os dobrego w pracy jesc a on ma gdzies i spi w najlepesze a ja rycze i mam dosc tego jak sie czuje w chwili obecnej....

Gość głodmorrka
Mam takie wriwienie,ze wyjde z siebie i stane obok......