Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka.dom

budowa domu bez kredytu, na wsi

Polecane posty

Gość My w siedlcach
Nie mamy dzieci bo mamy problem z nimi dlatego taki mały dome...jak sie jedno uda albo dwoje to będzie dobrze. Pokoje są na górze 3 na dole też jest sporo powierzchni-to tak jak 2 mieszkania 3pokojowe...na dole 56m2 chyba i na górze 56m2 chyba

Gość fajniemiecdom
tylko schody robilismy na zamowienie, ale tez u znajomego

Gość My w siedlcach
Duża chałupa! Obok mojej mamy facet postawił kwadratowy dom-wszystko widać.W okna te wielkie to nie wiem-na drabinie chyba trzeba myć-wszyscy sie gapią bo jeden taki tylko w okolicy-jeszcze obok dróżki co dużo osób chodzi-wieczorem to tylko rolety-a był czas jak sobie nie zrobili-widziałam jak w majtkach latał po domu. No i taki podobno nie fajny ten facet-kase ma w jakiś sposób nielegalny podobno.

Gość fajniemiecdom
no sa i tacy...my mamy milych sasiadow, a zreszta mamy ogrod ogrodzony wysokim zywoplotem, wiadomo z przodu mniejsze iglaki i moje krolestwo ogrodek

a jakie macie działki? ,my zamierzamy się odgrodzić płotem i drzewami a póki co akurat obok nas (bezpośrednie) nikt jeszcze nie kupił działki

Gość fajniemiecdom
1200 m2

Gość fajniemiecdom
dobra ja uciekam bo Amelia sie obudzila

Gość Łukasz wzr
Czytam i współczuję:P Jeśli ma się własną uzbrojoną działkę, własnych chętnych do pomocy robotników - u mnie byłem to ja, mój ojciec i dwaj bracia to da się postawić domek BARDZO tanio. Mój 110m2 wyniósł mnie 50tys zł stan surowy zamknięty:) CUD prawda? A jednak da się - trzeba jak najwięcej robić samemu. mnie się poszczęściło bo w rodzinie sami fachowcy - stolarz, murarz, hydraulik, budowlaniec, dekarz. Ale popytaj wsród znajomych moze ktos sie zna i zrobi taniej?

Moi rodzice wybudowali dom na peryferiach średniego miastka ( 5 km do centrum - gdzie sa sklepy , hurtownie, markety, galeria) Działkę mieli. dom jest ogromny, nie wiem ile ma m2 , ale mamy tak piwnicę, kotłownię, pralnie, pomieszczenie gospodarcze ) potem sa dwa pietra ( na każdym 3 duże pokoje, duza kuchnia i łazienka, wc i korytarz ) I poddasze na , którym są zrobione 3 pokoje. Tata mówi , że wyniosło go to jakieś 500 tys, ale przewiduje , że prawdopodobnie więcej, bo takie drobne rzeczy , które dokupywał nie brał pod uwagę..