Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LadyLady24

Walentynki

Polecane posty

Witajcie. Klasyczne pytanie: Co kupić facetowi na Walentynki??? Jako żę można powiedziec mieszkamy razem i jesteśmy narzeczeństwem w trakcie przygotowań ślubnych to juz raczej nie wypada mi kupowac jakichś bibelotów typu ramki, dedykacje podświetlane czy coś, raczej chcialabym coś oryginalenego. Dziewczyny co wy kupujecie dla swoich mężczyzn???

skarpety :) Z tego prezentu każdy facet sie ucieszy ewentualnie świeczkę zapachową zapach jodły,róży bądź lawendy :)

Hehe z tą skrzynka browara bądż z taką mini beczką jak ma np. Heineken to już myślałam, ale przeglądam na allegro i zastanawiam się nad ręcznikiem kąpielowym z haftem jakimś np. Dla Mojego Misia czy Kocham Cię....

Gość lepiej, ze tak zrobili
jak Wy mozecie mowic do swoich facetow "misiu":O Czy oni maja na sobie takie wlochy jak futro niedzwiedzia czy sa tacy grubi:O Albo po prostu wymienilyscie swoje misie- przytulanki na facetow tylko dlatego, ze inni glupio by patrzyli, ze w wieku 20+ spicie z maskotkami:D

Hehe butla alkoholu dobre, gdzie takie coś kupić w wersji GIGA???? pS. No Ja do swojego mówie jeszcze Kochanie, Skarpie, Kotku najczęściej, a Misiu też czasami i nie wiem nie widze nic w tym zlego....