Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Freta1992

Moja babcia ma 1200 zl emerytury, 400 zl oddaje na radio maryja. Co zrobic?

Polecane posty

Gość Freta1992

Mi nie daje prawie nic, najwyzej czekolade na urodziny. Caly czasy slysze jaka to jestem grzesznica, zle sie ubieram, rzadko chodze do kosciola, krytykuje PIS itd. Po prostu nie moge

Gość pzqk,,nsqnsnsnsn
mysle z e tej sytuacji powinnas isc do szkoly dlugo sie nad tym glupim tematem zastanawialas?

Gość cicha woda wodeczka
lepiej jak wysle dla radia niz dla wnuczki dzifki materialistki

Gość ta jasne, pewnie
niech nabija kabze najwiekszemu grzesznikowi, a on tylko zaciera ręce i śmieje się z takich ludzi :o

Gość dzięki tym datkom
babcia trafi do nieba, musiała nieźle nagrzeszyć w młodości, to teraz trza płacić ojcu R.

Gość misia2324
dla mnie to chore jest:( moja pra babka jak nie miała ktoregos miesiaca kasy dla rydzyka to wysłała mu swoja obraczke ktora byla batrdzo gruba i z najlepszego zlota.ale nie wygrasz z tym chyba ze jej radio zepsujesz ale podejzeam ze kupi sobie nowe.

Gość dobrze robi
babcia Rydzyk prowadzi ośrodek myśli polskiej, dbający o polskie interesy, poczytaj, a się przekonasz; skupia się tam prawdziwa polska inteligencja

Gość ta jasne, pewnie
no to już fanatycyzm jest :o kurwa obrączkę?

Gość dfg45345
ja na twoim miejscu to dołożył bym babci ze 200zł na Radio Maryja tak żeby nie było 400 a 600

Gość A powiadają
że to Tusk wkłada łape do kieszeni emerytów :O

Gość przetnij babci wtyczke w radiu
i nie bedzie słuchanka rydzanka ! Albo napisz w imieniu babci jebitny list do radia i niech ją w radiu publicznie zye bią bedzie wesoło :D

Gość rydzyk i kiepski ferdek lubią
obrabiać babki :O kiedys widziałam program w tv o starszym małżeństwie ,które przepisało na rydzyka jakies działki ,kase w banku,lokaty itd zostawiając sobie tylko emerytury a mieli 2 dzieci ... Kiedys dziadek został potrącony przez samochód -sprawca nie odnaleziony itd itp ..wiadomo szpital ,kosztowna rehabilitacja na którą kasy niet bo z rencinki nie starcza ...dzieci lkazały spier dalać do rydzyka No i dziadkowie pojechali do ojczulka nawet dziad pierdolony nie wpuścił ich za brame !!!! OBOJE MIELI ŁZY W OCZACH ...ale jakoś mi ich nie szkoda ... a tego dziada rydzyka to kiedys powieszą na latarni za to wyzyskiwanie i mydlenie ludziom oczu ...

Gość ojciec tadzio wie jak sie
ustawić ...starym babom nie reformowalnym juz łatwo zrobić wode z mózgu i w ogień za nim skoczą .

Gość jak będe miał głupie
wnuki to tez bede dawał na stare lata na radio maryja.

Gość Bill jest najpiękniejszy!!!
wezwij psychiatrę i ubezwłasnowolnij babę. jej zachowanie kwalifikuje się do oddziału zamkniętego. szatan sukę opętał!!!

Gość kjdklsjdlkjsdljkdlkj
babka by lepiej te pieniadze dala na jakas fundacje pomagajaca dzieciom. nic nie zrobisz ona juz jest nie do odratowania.. bedziesz ja umoralnic zrobisz sobie wroga..

Gość mój ojciec babcie własnie wykr
zyczał ,że lepiej dałaby na schronisko dla psów niz temu pajacowi :O bo to koorwa show men jakiś a nie ksiądz !!!!

Gość ktos tu kłamie
a ja myślałem ze on jest zakonnikiem redemptorysta ;) ciagle gadaja w telewizji ze on jest zakonnikiem zakonik nie moze miec nic radio Maryja jest własnością zakonu

Gość 123kaj
idź do pracy a nie żeruj na babci - jej kasa jej wola co z nią robi

Gość 123kaj
też uważam że Rydzyk to sekciarz jest z tym swoim zbieraniem pieniędzy - dlaczego wszyscy muszą mieć kasy fiskalne a on nie?

Gość kaRinKa_
ubezwłasnowolnić