Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelkkkaaa

oj FACET TO DOMATOR!

Polecane posty

Gość ewelkkkaaa

Kocham mojego faceta, naprawde jest dobrym czlowiekiem, planujemy wspolną przyszłość, ale... on jest moim przeciwienstwem czyli domatorem! Dziewczyny (i faceci) jak spedzacie czas ze swoimi 2 połówkami? cześto gdzies wychodzicie? może to ze mna jest cos nie takkkkk! :(

Gość ewelkkkaaa
hej no podpowiedzcie coś :)

Twoj facet to domator, a ja nie lubie siedziec w domu, kiedy nie musze. Roznie to bywa, jeden jest taki, drugi jest inny.

Gość ewelkkkaaa
mne to nosi, ale oczywiscie potrafie isc na kompromis :) ale w tym momencie to juz nie jest kompromis tylko zwykłe blokowanie swoich potrzeb. Ja chce gdzies wyjsc chociaz raz na miesiac i to nie koniecznie na jakąs dyskoteke tylko po prostu do kawiarni albo na pizze!

Gość ewelkkkaaa
nawet jak mi nikt nie odpowie to po prostu sie musze tu wygadac bo juz nie wytrzymam!

Ja jestem nikt ? :) Dzieki :P. Ja dyskotek nie lubie, ale siedzenie w domu, to nie dla mnie. :P

Gość ewelkkkaaa
o chociaz jeden na razie co mnie rozumie! ajjj no coz jakos bede sobie musala poradzic z tym elementem moim :)

Gość IMO13246
AUTORKO! ZOSTAW GO! Po co Ci facet, który nie zapewnia odpowiedniej dawki silnych emocji. Co to za facet, który woli siedziec w domu zamiast rżnąć Cie w miejscach publicznych, organizować skoki na bungee lub napierdalać Cię po ryju? Odejdź nie jest wart Twojego czasu, a "miłośc" kiedys sie skończy.

Gość ewelkkkaaa
nie idejde bo go kocham, czasami tlyko mnie dopada taki dol ze znowu lądujemy przed tv.

Gość slawietta
tez taki jestem. pytaj co chcesz wiedziec?:)

Gość beri piszaca z pracy
lepiej domator nizby mial prowadzic rozrywkowy tryb nocny np...