Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość velvetvelvet

Czy pomagacie swojemu orgazmowi??

Polecane posty

Gość velvetvelvet

Głownie pytanie do kobiet?? czy stosujecie może jakies gadżety w sypialni?? typu krem pobudzający łechtaczkę? nasadka podrażniająca łchtaczję?? masager łechtaczki?? chodzi mi o coś w tymtylu?? Jesli tak to jakie macie zym dświadczenia??

Gość mysle że dziś ładna pogoda
zawsze o tym myślałam bo m problemy z osiągnięci orgazmu, ale nigdy nic w końcu nie zakupiłam.

Ja odpowiem jako facet. No czasami warto troche pomoc orgazmowi prawda. Jest wtedy silniejszy. Nie po to wymyslaja coraz to nowsze zabawki erotyczne. Wszystkie a racej wiekszosc ma za zadanie sprawienie jeszcze iwekszej przyjemnosci w trakcie sexu i mocniejsze orgazmy. nie ma sensu rezygnowac z takich przyjemnosci. To tak jakbys miala orgazm ale wiedziala ze ten orgazm moze byc kilka razy silniejszy i dluzszy i od tego sa rozne zabawki lub cwiczenia. Miesnie kegla lub tantra. To naprawde pomaga i nei tylko kobiecie ale takze mezczyznie. Moim zdaniem warto sie tym zainteresowac. W lozku nie ma sensu sie ograniczac. tzreba szukac nowych wrazen i starac sie zeby dotychczasowa rozkosz byla jeszcze wieksza. A po paru latach intensywnych ciwczen tantry itp orgazm kobiety moze trwac nawet kilka minut. Wiec moim zdaniem warto.

A jesli chodzi o temat bo sie troche nie na temat chyba rozpisalem to ja ci moge polecic wlasnie takie stymulatory lechtaczki , jesli nie mozesz osiagnac orgazmu. Wszystkiego mozna sie nauczyc i orgazmu tez wiec pszperaj troche w necie i kup sobie jakis masazer lechtaczki i do roboty. A potem napisz jak ci idzie :) Nawet w trakcie sexu z mezczyzna mozesz takim gadzetem stymulowac sobie lechtaczke. Bedziesz miec o wiele wieksza przyjemnosc.

Gość velvetvelvet
dobra to w takim razie zis sobie amówie :) a potem potestuje

Gość jacieznam
WYOBRAŹNIĄ =)))

Oj filozofia. Poczytaj kamasutre to sie dowiesz. Medytacja joga itp rozne cwiczenia poprawiaja jakosc sexu. Mezczyzni dluzej moga i osiagaja wielokrotne orgazmy i to samo tyczy sie kobiet. Ich orgazmy sa silniejsze i dluzsze. Poczytaj to sie dowiesz. tantra to nie tylko filozofia. poczytaj o tym. Sa rozne rodzaje tantry, Sa masaze erotyczne oparte na tantrze itp. Ode mnie wam powiem ze to wszystko dziala. Orgazmy mam silniejsze i dluzej moge no i moge powstrzymywac wytrysk. Ale wymaga to intensywnych praktyk. Po jakims czasie zobaczycie co to znaczy przezyc prawdziwy orgazm trwajacy o wiele dluzej niz normalnie i odczuwany calutenkim cialem. Pewnie mi powiecie ze teraz tez macie cudowne orgazmy ktore odczuwacie tez calym cialem ale ja wam powiem ze mozecie miec te orgazmy jeszcze lepsze silniejsze i o wiele dluzsze. Ta cala wiedza na ten temat jest ogolno dostepna ale nie kazdy ja stosuje bo po prostu nikomu sie nie chce cwiczyc jogi medytacji itp. Nikt na to nei ma czasu. Taka prawda kazdy zapracowany przychodzi do domu zmeczony i czasu brak. ja sie przekonalem ze to dziala, i polecam bo naprawde warto.

tak ale to masaz oparty o elementy tantry a nie tantra...... i akurat o masazach erotycznych nie musisz mnie uswiadamiac :) mialam wielokrotnie i tantryczne i youmi (jesli myle nazwe) i tajski.... zarowno z rak meskich jak i kobiecych.... rowniez z udzalem partnera...... co do pytania w tytule----> alez oczywiscie, ze uzywam.....