Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idyylllaaa

nienawidze tego że jestem ładna!!!:[

Polecane posty

Gość idyylllaaa
Współczuję Wam, że Wy marzycie o tym żeby być ładną i zwracać uwagę mężczyzn. Jedna dziewczyna, która zgodziła się z tym co piszę i wie o czym piszę po prostu wygląda na poziomie.Wam niestety go brakuje :)

Gość co z tegoooo no co z tegoo
idyylllaaa Współczuję Wam, że Wy marzycie o tym żeby być ładną i zwracać uwagę mężczyzn. Jedna dziewczyna, która zgodziła się z tym co piszę i wie o czym piszę po prostu wygląda na poziomie.Wam niestety go brakuje wygląda na poziomie:- O Chyba chciałąś powiedziec,że wypowiada się na poziomie:-O Fakt, bo nie przeklinała jak Ty wczesniej:-O

Gość system wartości
bede bezczelnie szczery...Masz zazdrosnego palanta i bedzie gorzej...Mecz sie dalej...Ubierz worek po kartoflach i wymaz sie sadzą.Masz problem, że sie gapią to objedź ich albo zapytaj na co sie gapią, gap sie na nich i bądź bezczelna.Inaczej przegrasz z psychą

Gość idyylllaaa
dyrektore , dzięki. Wiesz.. nawet nie mogę iść poćwiczyć na siłowni bo wg niego chodzę tam się polansować przy innych mężczyznach. Jak chcę chodzić na siłownię to tylko z nim. :( muszę zmieniać to ale na pewno będzie to wymagało sporo czasu. a co do miękkiej bułki to niestety już się nią stałam. kiedyś byłam silną kobietą a teraz pozwalam sobie włazić na głowę. :( cóż.. mam nadzieję, że będzie dobrze. tylko jak mam go przekonać, że ja nie ubieram się dla innych tylko dla i siebie chce ładnie wyglądać?

Gość idyylllaaa
tylko dla niego i siebie *

A jezeli naprawde masz taki problem - to zmień faceta, przeciez do Ciebie ustawiaja sie w kolejce:-O Nie pozwoliłąbym,żeby facet mnie ograniczał w jakiejkolwiek kwestii, tymbardziej w kwestii wyglądu. Twój wygląd i masz prawo go kształtować jak chcesz, wolny kraj, potem Cię facet zamknie w domu, narobi bachorów i tyle:-O Uciekaj póki mozesz.

a ja mialam tak samo cale zycie!!!!! jako dziewczynka modlilam sie Panie Boze chce byc brzydka i gruba, daj w zamian za to zapal do nauki-tak tak, dlatego idealnie rozumiem autorke ale tez nie dziiwe sie wszytskim komentarzom zlosliwym. no bo ja sama gdybym nie miala tego problemu i przeczytala twoja wypowiedz autorko to bym sobie pomyslala coz za zarozumiala, pusta suka. ja tez z tego powodu nie nosze zadnych wyzywajacych ciuchow, nienawidze skupiac n asobie wzroku a wiem ze mam bardzoi oryginalna urode i teraz jiz widze gotujace sie twarze tych krorzy to czytaja:) dlatego wlasnie pisze po tm na forum inigdy w zyciu nie powidedzialabym tego nikomu na zywo

Gość idyylllaaa
tak on jest zazdrosny. zawsze mówi, że mogłabym być brzydsza. to jest takie głupie, że aż śmieszne. a co do przeklinania...:) wybacz, że chcąc wyrzucić z siebie coś co mnie dołuje i denerwuje - użyłam wulgaryzmu! :)

Gość idyylllaaa
Dyrektore!:( A ostatnio zajebał mi stołem w morde bo pomalowałam paznokcie:( Boje sie , co bedzie jak sie dowie, ze dorabiam jako call girl:(

Gość idyylllaaa
Germaine Geer... dziękuje. ja nie chcę być ocenianą jako pusta panienka dlatego bo piszę o sobie, że jestem ładna. chyba po to to forum jest, żeby pisać anonimowo. szukam po prostu jakiegoś wsparcia bo czuje się jak w klatce. Ciesze się, że nie jestem w tym sama. dzięki:)

Gość idyylllaaa
hahaha :) a podszywajcie się..:) zawsze podszywy mają najlepszą wyobraźnię:)

porozmawiaj z nim szczerze, zapewniaj go o swoich uczuciach do niego i powiedz,ze nie wytrzymasz takiego traktowania, bo UBIERASZ SIE DLA SIEBIE!

Gość idyylllaaa
szczerzę mówiąc myślę że wcale nie jesteś łądna gdybyś byłą to zmieniłabyś psychopatę na normalnego faceta w mgnieniu oka a Ty widzę trzymasz się świra jakbyś wygrała los na loterii No a co mam zrobic?:( mam 2 nieslubnych dzieci, w tym 1 z ksiedzem, kto by mnie chciał z bękartami?:(

Gość idyylllaaa
dyrektore... wiem, ze mogłabym mieć wielu innych fajnych ale ja czuję z nim taką więź.. między innymi dlatego,że straciłam z nim dziewictwo.czekałam na niego naprawdę długo. jest dla mnie idealny pod każdym kątem i nie chcę go stracić. no oprócz tego kątu ;)

Gość idyylllaaa
mówię wam mam takie branie,że jak byłam w zoo to goryl rozjebał klatke i zapiał mnie w kakao

Gość idyylllaaa
hahaha..:) byłam w zoo ale niestety goryl mnie nie chciał ;)

Współczuję Wam, że Wy marzycie o tym żeby być ładną i zwracać uwagę mężczyzn :D:D:D

Gość malenka milosc
A ja Cię rozumiem... ja sie za jakąś pięknosc nie uwazam ale inni mnie owszem... ja co prawda nie mam faceta, dlatego że KAŻDY chciał mnie tylko bzyknąc... nie wiem co faceci we mnie widzą, czy ja mam wypisane na czole "bzyknij mnie"? mam opinie kurwy, mówią tak o mnie faceci którzy dostali kosza, zazdrosne koleżanki, a co najlepsze, jestem dziewicą... jak słysze od jakiegoś faceta "jesteś piękna", "masz fajny tyłek", "jesteś boska" to wpadam w szał... dlaczego nikt nie widzi że opróczz tej urody, mam cos wiecej.. ? faceta juz chyba nigdy nie bede miała, bo nie potrafie zaufac, wszyscy tykórych spotkałam chcieli mnie tylko wykorzystac... ja od pól roku przestałam o siebie dbac, nie maluje paznokci, nie układam wlosów, nosze jakies stare ciuchy, ale "piekna" i tak słysze, tez nienawidze siebie...

Gość idyylllaaa
Mężczyzni równiez zachwycaja sie tym, że jestem bardzo pojemna:) i niedrogo biore 10 zł za lodzika , wiem,ze czasy ciezkie, kazdy rodzine ma.

hej, nie jestes sama:) roznica jest jedynie taka miedzy nami ze nie mam takich problemow w zwiaku. mam bardzo zdrowe, partnerskie pozycie z moim chlopakiem i cale szczescie podobam mu sie taka czyli skromna, minimalistyczna , w moich poprzednich zwiazakach bylo wlasnie tak ze oczekiwano ode mnie ze bede chodzaca barbie..i to bylo straszne

Gość idyylllaaa
urodę odziedziczyłam po mamie, która występowała w cyrku jako kobieta z brodą:) kazdy chciał miec z nia zdjecie:)

Gość smierdzaca próchnico
dyrektore nie olewaj mnie :o 😭

Gość idyylllaaa
jestem piekna jak kobieta pierwotna, na zime zostawiam tu i ówdzie:)

Gość idyylllaaa
akurat urody nie odziedziczyłam po mamie..:) mam urodę w typie latynoskim. ciemna karnacja,włosy,oczy... :)

Gość xcvnm
idyllaskoro jestes taka piekna to ciekawa jestemjak wygladasz

Gość idyylllaaa
A wiecie jak sie urodzialm to moja babacia od razu sie mna zachwycała:) Powiedziałą:'piekna jak noc listopadowa", czy to miało zwiazek z tym,ze wczesnozimowe noce sa piekne , a ja urodzilam sie w listopadzie?:)

Gość idyylllaaa
haha... szczerze to pierwsze czego oczekiwałam, to to, że ktoś napisze, żebym pokazała swoje zdjęcie bo inaczej mi nie uwierzy:) ale nie mam zamiaru zamieszczać swoich zdjęć tutaj. jak już napisałam wcześniej - chciałam to z siebie wyrzucic głównie dlatego, że jest się anonimowym.

ale nie mam zamiaru zamieszczać swoich zdjęć tutaj A czy ktoś cię prosi:D:D:D:D::D

Gość idyylllaaa
nie mam zdjec, bo zawsze jak mi robią to klisza pęka:( dziadek mówi,że "porażam urodą":)

Gość idyylllaaa
dobra spadam..:) dzięki za miłe słowa i te nie miłe..(w końcu miałyście miejsce,żeby pokazać jakie macie kompleksy ;)) pozdrawiam ;)