Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idyylllaaa

nienawidze tego że jestem ładna!!!:[

Polecane posty

Gość malenka milosc
dzieci mają ferie i nude zabijają podszywami na kafe :]

Gość idyylllaaa
dobra spadam, bo robota czeka, własnie przyszli klienci:)

Gość malenka milosc
ja tez jestem ładna, ale nie mam w domu luster, bo mama mówi,że szkoda dla mnie kupowac

Gość malenka milosc
mezczyzni na moj widok dostaja ruchaczki nadzwyczajnej tzn rzucaja sie na mnie i robia co trzeba

To może zacznij budzić zainteresowanie swoją osobowością, hobby, tym co mówisz, co robisz, co sobą reprezentujesz. Mam wrażenie, że atrakcyjna osoba z klasą zwraca uwagę ale jest to uwaga też z klasą, nie ma gwizdów robotników i podpitych panów, nie ma macanek na imprezkach, chłopak sie nie martwi bo wie, że dziewczyna ma klasę i może jej ufać. Inaczej zwraca uwagę dziewczyna z blond grzywą, tipsami, mini i białymi kozaczkami a inaczej kobieta, która ma smak, jest skromna a przy tym potrafi być atrakcyjna i seksowna. Po Twoich uwagach i odpowiedziach wnioskuję, że niestety należysz do tej pierwszej kategorii ale oczywiście mogę sie mylić:P

luca brasi owszem mylisz sie . ja np jestem bardzo skromna dziewczyna. mam opinie bystrej i baaardzo inteligentnej osoby. nie nosze wyzywajacyh ciuchow, niue flirtuje z nikim, ale duzo sie usmiecham to fakt. slysze czesto ze mam charyzme, choc wcla enad tym nie pracuje. i mimo tegop wszystkiego gwizy roboli nie sa mi obce ani inne chamskie zagrywki 9moze teraz juz nie, ale jak bylam nastolatka to to bylo w normie) . ale wiecie co jest najsmieszniejsze w tym wszytskim? wszystkie osoby ktore pisza zlosliwe komentarze jka np oblubienica obnazaja swoje kompleksy nawet o tym nie wiedzac. jak to latwo odkryc jaki ktos naprawde jest.....

Germaine Geer - oczywiście, osoba tak błyskotliwa i inteligentna jak ty na pewno potrafi rozszyfrować druga osobę nie tylko po złośliwym komentarzu, ba! po zaimku, spójniku już będziesz wiedziała.

Gość szpanerski roz
ciesz cie puki mozesz bo uroda szybko mija :)

Gość mowie z sensem
sorry laska, ale jak nie masz innych problemow to mgolabys sie zajac jakas dzialanoscia charytyatywna i pomagac innym, a nie wpadac w samouwielbienie.. sporo kobiet jest ladnych, a nawet pieknych i wnosza cos do tego swiata, zeby byl lepszy, a ty jestes zwykla Narcystka!!!!

Gość idyylllaaa
o kurczę..:) weszłam na chwilkę i akurat odniosę się do twojego postu jeżeli jest do mnie kierowany:) jestem wolontariuszką w schronisku dla zwierząt, wcześniej byłam też wolontariuszką w hospicjum i przewijałam chorych, myłam ich, spędzałam z nimi wiele czasu. bardzo dużo udzielam się społecznie, głównie w formie wolontariatu. uwielbiam pomagać. nie podniecam się sobą i to nie jest mój największy problem ale codziennie mnie trapi..

Gość mowie z sensem
to zajmnij sie jakas samota para schorowanychstaruszkow, moze wtedy zauwazysz, ze uroda to nie wszystkow zyciu, nawet jesli sie ja dzis ma to jutro mozesz miec wypadek czy powaznie zachorowac i koniec..pomysl nad swoim rozwojem intelektualnym to procentuje :)

Gość Gość

Rozumiem Cię, wiem że minęło wiele lat, ale uwierz, też jestem oceniana przez wygląd. A niby ładne laski mają lepiej? Może i tak, ale: wszytscy się wszędzie gapia nie ważna płeć czy wiek, nawet nie można pójść po bułkę już spokojnie, jak dałam kosza facetowi to mnie wyzwał od dziwek ;) że zmieniał chłopaków jak rękawiczki, ładna=głupia, wredna, jak mówię że studiuje medycynę, to takie TY MEDYCYNĘ? MYŚLAŁEM ŻE FRYZJERKĄ JESTEŚ! Jak się coś uda, to przez urodę..

Gość CarMi

A mi to nie przeszkadza😄