Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalaP

problem- ile zapłacić kolezance śpiewającej na weselu

Polecane posty

robimy tylko małe przyjęcie i pierwotnie zrezygnowalisly z muzyki... teraz jednak pojawiła sie okazja... na przyjeciu zaśpiewa koleżanka z czasów liceum, wystapi w duecie razem z klawiszowcem... impreza zaczyna się ok 15, myślę że nie potrwa dłużej niż 22 ( moja rodzina ma żałobę także rezygnujemy z wszelkich zabaw, oczepin i szaleństwa do białego rana) i tu pojawia sie problem...to ja mam ustalić cene i mamy sie dogadać.... kompletnie nie wiem ile wypada... myslałam o kwocie góra 800 zł, co myślicie?

Gość myślę, że to dobra kwota
:)

Gość jezu a co ona będzie śpiewać?
Szczerze mówiąc, wolałabym kwartet smyczkowy dyskretnie grający do tego obiadu. Skoro macie żałobę i rezygnujecie z tańców i zabaw, to co ona zaśpiewa??? Same smętne kawałki? To goście się rozejdą przed 19. A muzyka klasyczna, nawet ta bardziej "żywa", jest odpowiednia nawet w żałobie, wydaje mi się.

Gość eltitto
koleżanka wcześniej już grała z nim? Tzn występowali na jakiś weselach czy przyjęciach? Wiesz ile wcześniej im płacono? Wydaje mi się, że 800zł to kwota jak najbardziej w porządku

Gość przewodnik-ślubny
Witam wszystkich :) Zapraszam pary organizujące ślub oraz wesele do zapoznania się z moją stroną internetową http://przewodnik-slubny.blogspot.com/ Znajdziecie tu wiele ciekawych treści, pomysłów, które można wykorzystać na swój ślub i wesele a także przydatne linki. Mój e-mail: przewodnikslubny@gmail.com Serdecznie zapraszam