Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulina1234567890

pierwszy raz

Polecane posty

Pierwszy raz witam mam 21 lat z chlopakiem chcemy rozpoczac wspolzycie jestem dziewica i mam pewne obawy mam niecale 150 cm wzrostu a on 180 i jego czlonek nie jest taki maly i boje sie ze moze sie we mnie nie zmiescic jaka pozycja bylaby dla nas najlepsza prosze tylko o powazne odpowiedz

użycia przecinków uczą w podstawówce - więc za wcześnie na seks

Gość fdsfds
znajdz sobie faceta z mniejszym czlonkiem proste .

połóż się płasko na brzuchu - on na Tobie nie podkładaj nic pod biodra jak jest naprawdę duży - to na łyżeczki

niech twoj facet odpowiednio cie przygotuje czyli obowiazkowa minetka:) jak bedziesz nawilzona to powoli powoli ale sie zmiesci, moze nie caly odrazu skoro takiego olbrzyma ma ale dacie rade. Moze troche pobolec na poczatku ale jak to wytrzymasz to potem sama rozkosz :) powodzenia! aha co do pozycji to zalecam standardowa misjonarską.

"zalecam standardowa misjonarską" nie zalecam, możesz dostać w jajnik co do długości "tam" - tak się składa, że wzrost ma tu niewielkie znaczenie kobiety o wzroście 160-180 mają podobnej wielkości narządy i szerokość dróg rodnych - spytaj ginekologa

można, tylko po co? jeszcze za łatwo wejdzie i dziur narobi ;)

Gość Marcinowaty
"mniejsza w środku" to na pewno nie będziesz. za pierwszym razem po prostu często boli, ale potem już "wchodzi jak w masło" i jest w porządku dla jednej i dla drugiej strony. Nie ma uniwersalnego rozwiązania w postaci pozycji choć wiadomo, że lepiej jeśli będziesz bardzo pobudzona, bo nawilżenie jest większe i będzie to przyjemniejsze. Mam tu różne doświadczenia i uważam, że nie można powiedzieć, że w każdym przypadku dla każdego, któreś jest najlepsze. Może zabrzmi to dziwacznie, ale w tym względzie najlepsze doświadczenia miałem z pozycją "na jeźdźca".

a ja nadal zalecam misjonarską, ten wyzej sie nie zna ;) srodek nawilzajacy... najlepszy bedzie jego jezyk

Gość NFS2011
ja z nam taką parke on 185 a ona 152 i co bzykają się :)

Gość genrobie
ja mam 170 cm wzrostu i moj penis jest mały .. Wiec sadze ze wzrost ma wplyw ogolnie wplyw na dlugosc członka .. Ale nie jest to regułą .