Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhvbtygg

Facet i jego byla...

Polecane posty

Gość uhvbtygg

Mam problem z moim facetem i jego byla... ciegle pisze ze swoja byla od samego poczatku bycia zemna. Napoczatku to zlekcewazyla bo mowil mo o wszystkim o czym z nim pisala byly to blachostki ale po jakims 2-3 miesiacach zaproponowala nam wyjazd na domki my razem i ona ze swoim obecny chlopakiem. Ja oczywiscie sie nie zgodzilam bo gdy oni byli razem przezyli ze soba swoj "pierwszy raz" i balam sie ze te uczucie sie w nich na nowo odrodzi... potem jakis czas nie pisali ze soba ale minely kolejne 3 miesiace i znowu zaczeli pisac ona chciala zeby on do niej przyjechal bo chciala z nim porozmawiac i pojechal... potem kilka razy sie zdarzalo ze pisal z nia i ne zwracal na mnie wogule uwagi... wiec doszlam do wniosku ze dluzej tego nie wytrzymam i wymusilam na nim zerwanie kontaktu z nia i zrobil tak jak chcialam. i przez pewien czas bylam spokojna nwet sie go zapytala czy pisze z nia to powiedzial mi ze ona napisala kilka razy do niego ale on jej nie odpisal ale teraz znowu czuje ze chyba z nia pisze... dziwnie sie zachowuj nawet jak sie kochamy to czuje ze robi to tylko dlatego ze ma taki obowiazek... nie wiem co mam robic myslec moze popadam w jakas paranoje. strasznie go kocham ale boje sie ze go starce...

Gość uhvbtygg
prosze powiedzcie co o tej sytuacji sadzicie

Gość a ja mieszkam w małym mieście
porozmawiaj o nim wprost o swych obawach