Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka pigmeje

mój syn jest pigmejem

Polecane posty

Gość matka pigmeje

to znaczy nie mam bezpośrednich dowodów tego że jest pigmejem, nigdy go nie przyłapałam go w pigmejskim stroju, jak też nie odwiedzają go żadni murzyny ani on do żadnych nie chodzi, jak też nigdy mi nic nie powiedział, ale ja to wiem że on jest pigmejem, czuję to, matka czuje takie rzeczy, syn ma 26 lat nigdy nie był i nie jest czarny, jak go się pytam czemu w pokoju ma dzidę i tarczę to reaguje nerwowo, tak samo nerwowo reaguje jak mu mówię że inni w jego wieku to nie chodzą w pióropuszach, nerwowo reaguje jak się go pytam czy interesują go wyprawy na sawannę, a jak raz się wprost spytałam czy jest pigmejem to się wściekł na mnie i zaczął wydzierać, na własną matkę zaczął się wydzierać, coś musi być na rzeczy, bo jakby nie było to by się nie zdenerwował tak, ale ja nie rozumiem dlaczego on nie chce mi powiedzieć, wielokrotnie poruszałam temat murzynów przy nim, żeby zobaczył że ma tolerancyjnych rodziców, żeby się nie bał, my go będziemy zawsze kochać bez względu na to czy jest Pigmejem czy Polakiem, dlaczego mój syn nie chce nam powiedzieć że jest Pigmejem? dlaczego nam nie ufa i boi się naszej reakcji? co mam zrobić żeby ujawnił się przed nami?

Gość dżonana kruppa
pigmej to jakiś mej ze świni pig ?

Gość matka pigmeje
nie, nie... pigmej to taki murzyn z tarczą i dzidą

Gość a pigmeje to przypadkiem
nie mieszkaja w australii? :D