Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aneczka86

przebieracie jakoś swoje dzieci na bal w żłobku??

Polecane posty

Moja córcia ma bal w żłobku 28 lutego... i zastanawiam się czy kupować jakiś strój czy normalnie ubrać, to jest 2 grupa - ma 2 latka.

Gość a co to jest
kupilam stroj swietny ale na ciuchach za 10 zł- nie bede przepłacac- a jak sie rozchoruje i nie pojdzie? normalnie nie-pasuje strój;kupic,zrobic-dzieciaki sa kumate

ja sama robiłam przebranie kota. Moim skromnym zdaniem kupne stroje sa troche obciachowe.

Gość nie bylam tam, ale bylam w
u nas juz po balu. :) byl w ubiegla sobote i przebralam starszego syna za arabskiego chlopca :P mialam w szafie kupiona z 10 lat temu w terranovie prosta tunike przypominajaca arabski chlopiecy stroj (siegala mu mniej wiecej do kolan i na szerokosc tez byla dobra, nie zbyt luzna - damski rozm. xs), do tego pozyczylam od mamy arafatke przywieziona ze 20 lat temu z egiptu i specjalna opaske do arafatki. ;) do tego jasne spodnie, wakacyjne sandaly i byl gotow. tanio i z pomyslem! :) podobal sie wszystkim. nie pisze tego dlatego, zebys kopiowala ten stroj na 2 latku, tylko zeby pokazac jak z niczego i niewielkim kosztem mozna wykombinowac cos fajnego i pomyslowego, bez ladowania sie w niepotrzebne koszta. warto rozejrzec sie po domu i zobaczyc co sie juz ma, a nawet przejsc do lumpeksu.