Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kartadotel

Oszustwo??Kupiłem kartę z plusa za 30zl a dostałem sms że...!!

Polecane posty

Gość Kartadotel

Kupiłem wczoraj a dziś dostałem sms że ważna do 23 lutego! A powinna byc przecież miesiąc. Czy ktoś z was tak miał? Zadzwoniłbym do obsługi klienta ale jak ja im to udowodnie? Paragon wziąłem i schowałem do portfela ale po wbiciu kodu go wyrzuciłem bo po co miałby mi byc potrzebny. A dziś kurwa taka niespodzianka!

Gość Mainstream Mostly Suxx
no i chujowo. na przyszłość nie będziesz paragonów wyrzucał.

Wyrzuciles paragon, czy kartke z kodem? Doladowanie miales na takiej normalnej zielonej karteczce czy wydrukowane?

Mialam kiedys identyczna sytuacje, ale odpuscilam i teraz sie zastanawiam czy faktycznie oszukuja, czy o co tu chodzi...

Gość Kartadotel
Mam simplusa karta normalna tyle ze na niej jeszcze jakis siatkarz jest z przodu, a na drugiej stronie konkurs cos z siatkówka związanego. Sprawdzałem 3 razy to nie jest pomyłka. :-| czy ktoś jeszcze miał tak samo? :-/

Gość Ba-jcb-i992541368580
Ja ostatnio kupiłam starter i mam ważność do 2049 normalnie nie wiem co się dzieje

Gość Kartadotel
No to i tak masz lepiej niż ja ;) nie wiem, ja to się juz pogubilem, normalnie na poczcie poprosiłem o kartę z plusa za 30zl. Chyba nie ma potrzeby mowic że to simplus, prawda? A nawet gdyby to te z mixplusa tez mają 30 dni a nie dwa tygodnie... :-/

Zadzwon do biura obslugi klienta, zobaczymy co powiedza :)

jutro może być już ok, czasami plus ma takie różne błędy. Ja kiedys sprawdzam pakiety (mam mixa) patrze i nie mam zadnych a powinnam mieć smsy darmowe do plusa. No to aktywowałam sobie pakiet sms i za chwilę sprawdzam a tu mam ten pakiet plus ten stary a na nim 5 smsów. Plus ma masę błedów sieciowych