Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna rzeczywistosc

I znowu nie mam pieniedzy na zycie...:(

Polecane posty

Gość hyjyjy
Chory kraj, to nie chodzi o lenistwo czy nieudacznictwo niektórych osób, widzicie co się tu wyprawia? Ludzie zamiast wyjsc na ulice tak jak robią to w innych krajach to siedzą cicho i bija rekordy przeżycia w tydzień za 30 zł. Przerażające! Ludzie w masowym tempie popełniają samobójstwa bo nie widza innego wyjścia dla siebie...

Gość Bieda
ja tez biduję. mam w portfelu 20zł, a wypłata dopiero 10-go. Pora stąd emigrować.

Gość gość
Kochana, może nie jestem pełnoletnia, ale... 100 zł na osobę to dużo... bo moja mama pracuje w szpitalu na sterylizacji, a zarabia 970 zł na miesiąc... opłaty, wynajem etc. musi utrzymać mnie, siebie, siostrę, brata i tatę (który i tak żeruje na nas i ma nas w d***e)... Na jedzenie często nam nawet 100 zł nie zostaje, mama albo nie ma jedzenia i kasy do pracy, jak już to z masłem czy coś.. tata może pracować, kiedyś zarabiał 5500 zł na miesiąc, ale mu się nie chce, więc nie pracuje. Mi też jest ciężko. :(

Gość gość
Pożyczki Gotówkowe dla Każdego http://kredytyt.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Chwilówki na Dowód bez zaświadczeń bik - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, pożyczka na dowód bez dochodów - kredyty pozabankowe, gotówkowe i konsolidacyjne Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę dla Ciebie!

Gość gość
A nie myślałaś o wyjeździe za granicę? Weź urlop dziekanski na studiach, wyjedz, zarob troche kasy i dopiero wroc i dokoncz studia :)

Gość gość
08:59- Chcesz ją tymi chwilówkami pogrązyc? :O Niech Ci autorko nie przyjedzie do głowy brac zadnych pozyczek bo nie bedziesz miala z czego splacic

Masz dość opłat za prowadzernie konta? Znajdź bank z brakiem opłat! ---> www.sprawdzonebanki.pl ---> www.sprawdzonebanki.pl ---> www.sprawdzonebanki.pl Na stronie są oferty banków w kategorii: karty kredytowe konta osobiste konta oszczędnościowe kredyty gotówkowe

Gość gość
Chwilówki pożyczki online dla Każdego od 100zł do 25.000zł Kasa na dowód do 30minut Na Twoim Koncie! Chwilówki na dowód już od 100zł od 18lat Ranking najlepszych pożyczek online tu: http://xchwilowki.pl

Gość gość
ja potrzebowalam 500zl i wzielam pozyczke na www.vivus.pl ;)

Gość gość
Pożyczki na dowód od 100zł do 15.000zł w 30minut Do 6.000zł na 60dni za Darmo, 100% Online na Konto Wypełnij bezpłatny wniosek tu: http://xchwilowki.pl Wszystko załtawisz przez internet bez wychodzenia z domu!

Gość gość
Kiedys ludzie mówili piertolona komuna . A dlaczego nikt nie powie teraz piertolony kapitalizm . Ja byłem młodym szczeniakiem w czasach PRLu zarabiałem tyle źe starczyło na wszystko .

Gość gość
Ja też. Kilka dni po wypłacie, zarabiam 2000, żyje od 1 do 1, rachunków co miesiąc 850 zł, teraz dentysta mi wychodzi 800 zł. Zapłacę za leczenie i parę zł na cały mc zostaje :( Nic nie mogę odłożyć, zawsze coś wychodzi. Jakieś badania muszę zrobić prywatnie, do lekarza iść, dentysta, buty się popsuly. Co za pierdolone życie.

Gość Hanna

Zawsze możesz skorzystać z małej pomocy 🙂 wejdź na dampozyczke.pl i zobacz, jak łatwo możesz mieć kase na koncie w kilka chwil 🙂

Gość xyz

Ja dla pocieszenia powiem, że opiekuje się schorowana mamą (dializy, cukrzyca, po udarze). Opieka jest wymagająca toteż żaden pracodawca nie wytrzymuje ze mną kiedy muszę nagle jechać do szpitala z mamą. Sam ze soba tez mam problem (ślepnę) i przez mój fatalny wzrok ciężko mi o jakąkolwiek pracę. Fizyczna odpada, z kasa fiskalna odpada, szybka praca na akord przez internet tez odpada generalnie doopa blada. Mimo, że mam stopień znaczyn orzeczenia na wzrok to nie przysługuje mi renta. Nawet 500+ dla niepełnosprawnych nie przysługuje mi bo moja niepełnosprawność wzrokowa jest od 8 roku życia a nie od dzieciństwa no i mam wpisane, że "praca w warunkach chronionych" a nie całkowita niezdolność do pracy. Żyję w zasadzie z renty mamy bo tak to mam jedynie 183 zł zasiłku pielęgnacyjnego. Opieka społeczna nie chce kasy dawać bo mieszkam z mamą a jej renta przewyższa o 10 zł tzw minimalny budżet domowy ogólny na dwie osoby. No i klops! Osobiście nie rozumiem autorki tematu, że się tak obija. nic nie pisze, że jest niepełnosprawna albo coś.