Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna rzeczywistosc

I znowu nie mam pieniedzy na zycie...:(

Polecane posty

ja nie mieszkam w az tak wielkim miescie jak Warszawa. U mnie z ogloszen do opieki to sa tylko takie gdzie rodzice na czas pracy szukaja, a jak juz taka znajda to wiadomo, ze potem jej doplacaja by w weekend zostala czy tez dluzej. Poki co przegladam ogloszenia ale akurat do opieki nad dzieckiem tak by mozna bylo sobie godziny wybrac to nic nie ma.

nie ma juz nikogo w podobnej biednej sytuacji?

Gość skunkanansie
KOREPETYCJE

czy ja pisałam, że mieszkam w warszawie? jest wiele miast dużych w Polsce. No chyba że mieszkasz w małym miasteczku ale z tego co czytałam to mieszkasz w jakimś mieście akademickim. Weź się rozejrzyj. Daj ogłoszenie w intenecie, może ktoś się zainteresuje.

jakie nierozgarniecie? Nie moge teraz biegac i szukac pracy, bo musze wyzdrowiec wiec szukam czegos na razie przez internet. Nikt mnie chyba chorej do dziecka nie zatrudni prawda? I nie bede latac dopoki nie wyzdrowieje, bo potem znowu sie rozchoruje i mi podziekuja. Chcialam tylko z kims popisac.

to trzeba było odrazu napisać, że nie szukasz pracy nie szukasz rad. Tylko chcesz ponarzekać. Ogólnie Polska to kraj w którym każdy narzeka, więc byś nie odstawała.

Gość wholesaleconsltant
NIE MARTW SIĘ I NAPISZ DO MNIE... Chodzi o sprzedaż na allegro. 2,5 zł za sztukę. Zatrudnienie na umowę zlecenie. Wszystko legalne. Produkty tego typu schodzą od 500-4000 sztuk w miesiąc czyli można zarobić najmniej 1,250 zł do aż 10 tysięcy! Wystarczy wystawić stworzone przez Nas szablony. MY OPŁACAMY opłaty allegro. Prosimy o kontakt chętnych : wholesale@consultant.com

Gość najlepiej to przez google
Przecież napisała że chce ponarzekać, w pierwszym poście.

no jasne, ze chce ponarzekac, bo pracy szukac teraz nie moge. Ciekawe przemadrzala mamo czy ty majac podwyzszona temparature latalabys za praca i czy zatrudnilabys taka opiekunke do swojego dziecka. Watpie wiec sie juz tu nie wymadrzaj

Gość sponsor23
jjak jesteś ładna to może sie do czegoś nadasz :) skad jesteś napisz...

Gość lllllllllllllllpoi
wejdz na czaty erotyczne mozesz cos tam zarobic

jakos do tej pory wymadrzala mamo dawalam rade to i dalej dam:) a ty nic nie zobaczysz bo tobie relacji zdawac nie zamierzam.

skoro dawałaś radę to zupełnie nie rozumiem czemu stękasz na tym forum.Odniosłam wrażenie, że sobie z tym nie radzisz i szukasz aprobaty. Gdybyś sobie radziła to byś nie pisała żałosnych postów i nie oburzała się jeżeli ludzi ci podpowiadają jak za ta pracą się rozgladać. Bywaj zdrowa:))

Gość kkkiiikkkaaa
No to może przenieś się na zaoczne i idź do pracy etatowej?

Gość 3242342
Przecież laska pisała wyraznie, że chce wspólnie ponarzekac. Wiec na co piszecie jej te pierdoły? Ja autorkę rozumiem i łączę się w bólu. Zycie w Polsce jest strasznie trudne.

Gość 3242342
10 lat temu jak konczyłam studia to w moim 500 tys. mieście bezrobocie wynosiło ok. 25 %. Wtedy na 1 miejsce opiekunki do dziecka wywyłało oferty ponad sto osób, w tym magistrzy po pegagogice. Może teraz jest lepiej, ale na pewno nie jest prosto znalezć pracę tak od ręki, co z tego że są ogłoszenia, kal moż byc tez i prawdopodobnie jest- 20 chętnych na miejsce.

a nie masz od kogo pożyczyć?? co z jakąś rodziną? może poszukaj pracy w jakiejś kawiarni lub pubie;)

od kogo mam pozyczyc? rodzina nie ma. Eh... smutne to wszystko

jest jeszcze ktos?

halo? nie ma nikogo?

TYLKO JA ZOSTALAM?

Przepraszam za caps locka

Gość 3242342
TYlko my dwie. chyba w tym kraju nie jest az tak zle....

Gość jeszcze ja
Po opłaceniu raty kredytu hipotecznego i złobka dla dziecka, zostało mi 150 zł = ja + dzieci...

Gość 3242342
autorko, jak na studiach pracowałam w multikinie, i tam raczej honorowali grafili, można było podac dwa dni- akurat w moim wypadku zatrudnienia na 3\4 etatu, i chodziłam w pozostałe. W McDonaldzie jest podobnie, i innych molochach. Ale praca naprawdę straszna, pomiatają, można na całe zycie sie zniechęcić... Odkryłam kiedyś tani deser- popcorn, jak miałam rekordowo straszny tydzień. Za ok. 3,50 kupiona w sklepie paczka takiego do zrobienia, nie gotowego, starcza na przynajmniej 10 mis duzych. Trzeba mocno posolić i najlepiej roztopić trochę masła i polać. Deser za 40 groszy...

Gość _____ona______
jak sie za duzo soli to potem sie pic bardzo chce zaiste...a i maslo jest drogie przeciez...

Gość biedna27 :(
18:02 [zgłoś do usunięcia] takie jest zycie acha, mam do oddania 2 pary uzywanych butow zimowych skorzanych roz 39 i troche cieplej odziezy 38/40 jestem zainteresowana jeśli aktualne, gg 6001780

Gość biedna27 :(
18:02 [zgłoś do usunięcia] takie jest zycie acha, mam do oddania 2 pary uzywanych butow zimowych skorzanych roz 39 i troche cieplej odziezy 38/40 jestem zainteresowana jeśli aktualne, gg 6001780