Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajkya86

czy są tu mamusie z HCV (wirusowe zapalenie watroby) ? proszę

Polecane posty

Gość kajkya86

czy dzidziusie są zdrowe? jak rodziłyście? co wiecie na ten temat - czekam na każda, kazda odp... prosze... :(

Gość noooooooooo
jak się zaraziłaś- ryzyko urodzenia chorego dziecka jest baaaardzo duże. ja mając hcv nie zdecydowałabym się świadomie na dziecko. na hcv nie ma leku.

Gość ghnjdg
trzeba sie myć a nie wsadzać mordy w kał

Gość noooooooooo
już hiv jest "lepsze" od hcv

Gość ghnjdg
mniej dupaki więcej myślenia i byloby dobrze

Gość Zam mi Was
Tępe krowY,PONIŻAĆ TYLKO UMIECIE,TACY LUDZIE JAK WY TO DLA MNIE MNIEJ NIŻ ZERO!ŻENADA!

Gość 99999999999999999
Autorko nie przejmuj sie tymi glupimi komentarzami.tu jest wiekszosc pierdolnietych zakompleksionych mamusiek ,ktore wogole nie powinny byc matkami ...zero empatii. i czego one chca nauczyc swoje dzieci. glupie szmaty...wwwrrrrrrr poczytalam troche o tej chorobie. i z tego co widze masz ogromne szanse urodzic zrdowe dziecko. i tego ci z calego serca zycze.powodzenia

Gość ghnjdg
kondomy ,globulki, tabletki ,spiralki slyszalas kiedys o tym?

Gość ghnjdg
bo ja nigdy tego nie uzywam dzieki kafeterii dowiedziałam sie co to jest:(

Gość ghnjdg
moorda w kał

Gość ghnjdg
o sorry zapomniałam dopisac o moorde w kał to ja lubie wkładać jeszcze na dodatek nie w swój

Gość ghnjdg
chce innych tego nauczyc bo tylko na to zaslugujecie puste lafiryndy i szmatlawe bąki

Gość 99999999999999999
brak mi slow.i wy jestescie matkami?? wstyd. co was obchodzi jak sie zarazila. dziewczyna prosi o pomoc ,czy od razu musicie ja zgnoic . jestecie zalosne.

Gość zawadiaka
ghnjdg....zastanawiam sie z kim cie zrobila twoja matka ze jestes taki jebniety/a .pewnie sama nie wie z kim .matka kurwa,dziecko pierdolniete...jestes tego najlepszym przykladem:):)

Gość ghnjdg
obrońca uciśnionych no proszę, zastanow sie ile razy ty jeżdzilas po kimś na innym temacie..... a tymczasem ryj do wora

Gość kajkya86
nie obchodzą mnie te komentarze moje 'drogie'. zostalam zarazona w szpitalu, wiem, ze jest duza szansa urodzenia zdrowego dziecka :) jednak chcialabym porozmawiac z kims, kto to wie z doswiadczenia. ps1. jest lek, a na dzien dzisiejszy juz 2 ps2. leczy sie owszem długo, ale skutecznie ps3. leczy sie PO pierwszej ciąży - wyrazne zalecenie lekarza - najpierw prosze urodzic, potem bierzemy sie za to cholerstwo. ps4. co z Was za matki?

Gość ghnjdg
zawadiaka macie racje jestem tępą dzidą:(mam 15 lat nudzi mi sie na forum rodzice??patologia totalna tylko chleją pomóżcie mi?pod lampą dużo nie zarabiam:(

Gość ghnjdg
matko polko wkloz ryj do wora ewentualnie do majtek lub skarpetek niewazne jeden smrod

Gość kajkya86
niezaleznie od buntowniczki - czekam na inf

ja przeszłam pomyślne liczenie interferonem PO urodzeniu bliźniaczek. hcv jest wskazaniem do CC (chodź ryzyko wzrasta do 3% ponoć... ) moje panny badałam po 2 i 3 latach - są zdrowe też zaraziłam się w szpitalu.... leczenie zapewne słyszałaś tonie bułka z masłem ale do przejścia;) jesteś już w ciąży?