Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZERWONA REWOLUCJA

KONKURS NA NAJLEPSZEGO PENISA NA KAFE

Polecane posty

a powiedzcie mi czy waszym zdaniem facet moze wgole zabierac glos wocenie penisow ? pozwole sobie odrobine wlasciwego tematu do tematu wprowadzic :)

kolo ma rację ,faceci nie wypowiadajcie się to temat dla dziewczyn,ja czekam na veritę

moim zdaniem nie ma prawa sie wypowiadac ze wzgledu na to ze skoro sam penisa nosi to nie jest zdolny do obiektywnej oceny

ize nie tlumacz sie,tlumacza sie winni.Powiedzcie mi jak mozna oceniac penisy,po wygladzie,dlugosci?A jak operator sprzetu jest niesprawny?Bedziecie zadawalac sie jak on bedzie lezal jak kloda?Nierozumiem,moze za stary juz jestem:)

nie tłumaczę się a ty stary kowboju wypad z kafe krzyżówki rozwiązywać

no wlasnie , moze za stary jestes.Przeciez tu o zdjecia chodzi wiec oczywistym jest ze zostanie poddane ocenie to co sie widzi dzieki laskawosci zamieszczajacego.Niby jakie jeszcze mozliwosci oferuje fotografia

a po wtore co po sprawnym operatorze bez sprzetu panie kowboju ????????????

heheh widze dzieciaczki ze wolicie lizac lizaka przez papierek:)Kolo spoko,zaraz robie wypad,razem z rychem bedziecie miec do dyspozycji,verite,panterke i ize.Moze dacie rady im wirtualnie;)

dobre kolo,dobre!!!!! kowboj ja bym wolała z kolem wirtualnie niz z toba na żywo!

ja osobiscie cie stad nie wyrzucam racze wole sobie radzic z takimi nieokrzesanymi jegomosciami

jak chcecie to bede tu takim kijem na nie kulturalnych delikwentow :)

iza spoko,kazdy ma swoje kolko zainteresowan. Kolo hm no coz,moze i lepiej lezec jak kloda z 20 cm,niz starac sie wypiescic porzadnie partnerke.Ja nie wcinam sie w czyjes poglady,bo kazdy ma do nich prawo,ale wstawianie fotki penisa na pubilcznym forum zeby sie dowartosciowac,to o czyms znaczy.

dzięki obrońco! a na temat penisów niech sie wypowiadaja kobitki bo chyba na razie sama tu jestem

najwazniejsze by swoje poglady wyrazac w poszanowaniu tego co inni w rownie kulturalny sposob wyrazaja.Zas kwestia interpretacji dlaczego ktos cos robi to juz inna para kaloszy

uwierz mi jakby miał 20 cm to na pewno nie lezałby jak kłoda,ja jeszcze takiego nie spotkałam co by mnie nie wypiescił;)

tak wlasnie Iza, niech o penisach wypowiadaja sie wylacznie kobiety :)

a przepraszam , jesli facet bedzie jezal jak kloda z dwudziestocentymetrowym to juz bedzie mowa o slabym operatorze z jakotakim sprzetem

przeciez ja nie mowie czy spotkalas czy nie,tylko wypowiadam sie ze z wygladu moze byc ok,ale jego wlasciciel to moze byc totalna porazka,lub pomylka.Wiec pod jakim katem oceniac to przyrodzenie?

pod jakim kontem ? pozwole sobie na pare sugestii bo nadal uwazam ze prawo do oceny maja wylacznie panie .Wiec poza tym co widac na zdjeciu warto by jeszcze wiedziec cos o wydolnosci sprzetu,czy da sie nim dowolnie sterowac tak by partnerka nie dochodzila ani za szybko ani za pozno na przyklad

a to,że lubie sobie popatrzec nie znaczy ,ze trzeba na mnie od razu napadać

rozumiem kolo ze doglebnej oceny mozna dokonac po analizie fotki. iza przeciez nikt na ciebie jeszcze nie napada;)

a wlasnie apropos pomaranczy.Sam zdarzylem zmienic barwe zanim sie komus udalo podszyc.Ale gdyby nawet sie ktoremus udalo to pol biedy bo taki inteligentniejszy i swiatlejszy ode mnie tylko by mi chluby dodal a osobnik o pomrukach buldozera sam by sie zdemaskowal w tym ze to nie ja :)