Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość n dubz

czy to ze mną jest coś nie tak czy moi znajomi są fałszywi?

Polecane posty

Gość n dubz

z natury jestem osobą baaaardzo wesołą,śmieje sie z byle głupoty,wszytsko mnie rozbawia...uwielbiam sie wygłupiać,rzadko jestem powazna,chociaż kiedy trzeba być powanym to taka sie staje... ale odkąd pamiętam moje koleżanki z klasy,kpiły ze mnie...niby mówią to w zartach, ale mi sie to nie podoba...paddają teksty np" o ludzie...miałam nadzieje,że Cie dzisiaj nie spotkam" po czym ta dziewczyna która to powiedziała uśmiechnęła się niby,że na żarty to było powiedziane..kiedyś trzymałam sie z jedna dziewczyna,byłyśmy najlepszymi przyjaciółkami,ale odkąd posłżysmy do szkoły sredniej,ona znalazła sobie inne towarzystwo,przy którym czesto sie czuje zbędna...czesto jestem ich tem,tematem żartów... przez takie coś stałam sie wredną i arogancką dziewczyną...stwierdziłam,że tylko wtedy kiedy im odpysknę będzie inaczej... bardzo sie w tym wszystkim pogubiłam... wiele ludzi mówi,że lepiej jest mieć małą grupke znajomych ale prawdziwych,niż wielu a fałszywych..ale nie chce sie zmieniac dla nich,ale tez nie chce zeby sobie ze mnie zartowały...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować