Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cycuszkaaaajjaaaaaaaaaaaaaaaaa

do panow!!!!!!

Polecane posty

brrr...czy u was tez tak zimno;> ?

Gość spardonis
najlepsze cycki to jędrne cycki

ja mam jedrne bo z tego wlasnie jestem zadowolona ale jak dla mnie zbyt male;]

Gość uyfytfy
cycuszkaaaajjaaaaaaaaaaaaaaaaa pewnie masz obwisłe rozmiaru A

Gość spardonis
jak jej ostatnio macałem to miała rozm.B. Ale faktycznie obwisłe

błąd ;] jędrne 80B;)

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
To oznacza, że jesteś przy kości 😴

Wcale nie jest tak, że jedynie te mniej ładne kobiety malują się mocno :D Poza tym mocno, nie znaczy źle. Trzeba odnieść się do konkretnych przykładów. Ja lubię mocny makijaż, tzw pełny, bo samo podkreślenie oczu, mnie się raczej nie podoba. Oczywiście, że jest mnóstwo kobiet, szczególnie młodych dziewczyn, które robią sobie potworny makijaż, na zasadzie im więcej i dziwniej, tym lepiej. 🖐️

Gość spardonis
Zrobiłaś sobie od wczoraj silikony ?

172cm 56 kg.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
źle dobrany stanik 😴

przeklęte pragnienia : ale nie chodzi mi o oczy... :) ttylko o fluid i roznego rodzaju tapety... mozna podkreslic kosci policzkowe jakims rozem czy cos..ale po co nakladac maski na cere... mam mnostwo kolezanek ktore nakladaja tego duzo jak wiekszosc 'ladnych' kobiet..ale jak sie je zobaczy wieczorem w domu bez tapety to porazka...;/;/

Gość A83
Dlatego ja wolę Kobiety bez makijażu, a jeśli już, to z MINIMALNYM ;)

No chyba właśnie po to nakładają, żeby zakryć niedoskonałości. Od tego są "tapety".

Gość A83
Perwersja: od nadmiaru tapety same się stają jedną, wielką, chodzącą niedoskonałością ;)

Gość uyfytfy
cycuszkaaaajjaaaaaaaaaaaaaaaaa Jakbyś nosiła stanik to by ci nie wisiały do pasa

a83 i dobrze :) dobrze ze nie musze uzywac takiego swinstwa:P w ogole czy sie pomaluje czy nie to i tak nikt nie zauwaza bo mowia ze u mnie nie widac roznicy ;]

Właśnie chodzi mi o fluid, podkład. Ja lubię właśnie taki, pełny makijaż. Po co? Przecież to jest jasne, dla ukrycia niedoskonałości. Jeśli podkład jest dobry i dobrze dobrany do cery, to nie będzie efektu "maski". Znam dziewczyny, którym wszyscy mówią, że mają taką piękną cerę, a one są po prostu świetnie umalowane. To trzeba umieć zrobić. Poza tym współczesne podkłady mają także tę zaletę, że działają jak filtr uv, nie dopuszczają do skóry zanieczyszczeń, regulują jej nawilżenie. Oczywiście te dobre podkłady. Ja lubię gdy kobieta jest właśnie tak umalowana, różu na policzkach nie lubię, wolę gładką cerę. Oczywiście pomysłów na makijaż jest mnóstwo. Już spadam 🖐️

Gość A83
To zaleta Twojej karnacji ;)

Gość spardonis
jak nie widać różnicy to po co przepłacać

no widzisz...umaluja sie i kazdy im mowi ze maja ladna cere... a atk naprawde to nie jest ich cera tylko sztucznosc. ja zle bym sie z tym czula.

"Jeśli podkład jest dobry i dobrze dobrany do cery , to nie będzie efektu "maski". Znam dziewczyny, którym wszyscy mówią, że mają taką piękną cerę, a one są po prostu świetnie umalowane. To trzeba umieć zrobić. Poza tym współczesne podkłady mają także tę zaletę, że działają jak filtr uv, nie dopuszczają do skóry zanieczyszczeń, regulują jej nawilżenie. Oczywiście te dobre podkłady." Uprzedził mnie :p Zastanawiam się czy on ma jakieś wady :p Podpisuję się oczywiście pod powyższym.

Nie widać różnicy bo nigdy nie miałaś pełnego makijażu :D I już spadam, do jutra 🖐️ Oczywiście przymusu nie ma i niech każda kobieta robi co chce. W każdym razie ja jestem amatorem tapeciar :D One też muszą się komuś podobać ;)

Gość A83
przestańcie z tym ukrywaniem niedoskonałości... albo się kocha Kobietę taką, jaka jest naprawdę, albo jej kamuflaż :]

ciekawe czy beda ci sie podobac jak sie obudza rano w lozku kolo ciebie lub tapeta im sie rozmarze :D

W takim razie chodźmy wszyscy w płóciennych workach, w ogóle bez makijażu. 🖐️

no wlasnie... powinno sie kochac kobiete naturalna:)

Gość A83
Wątpię, czy któraś z tapeciar chciałaby kiedyś, gdy zabraknie jej kosmetyków, usłyszeć od swojego faceta, który wcześniej zapewniał, że kocha ją nad życie - "idź się umalować, bo jak się na ciebie patrzę, to mi się rzygać chce" ;]

nasuwa mi sie tu przyklad kobiet blachar, ktore szaleja za kolesiami w super autach...ale jak juz z nich wysiada sa obrzydliwi ze rzygac sie chce:D

A kto mówi, że on nie kocha jej taką jaka jest? Równie dobrze można powiedzieć facetowi, który lubi szpilki, że powinien kochać swoją kobietę bosą, facetowi, który lubi jak dziewczyna nosi białe przezroczyste podkoszulki bez stanika, że powinien ją kochać nago. Każdy ma pewnego coś co podnieca go bardziej.