Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimfaaaa

ZGWAŁCIŁAM chłopaka!!!

Polecane posty

Gość nimfaaaa

Ostatnio mam małe problemy ze soba...bardzo czesto mysle o seksie, jestem bardzo pobudzona seksualnie, napalona. Niestety nie mam chłopaka więc nie mam także regularnego seksu. Masturbacja juz mi nie wystarcza Dziś na okienku w szkole mialam potworną chcicę, chciałam to zrobić z kimś gdzieś w koncie w korytarzu lub na ławce w klasie, takie miałam fantazje. Miałam mokro w gaciach, kiedy zobaczyłam klasę do której uczeszczają najwieksze ciacha w szkole... niestety mieli oni juz koniec lekcji i zmyli się szybko z budy Jak pomyslalam co maja w gaciach tacy przystojniacy to aż mi się w glowie zakręciło, trzesłam się poprostu...dlatego musialam opuścić kolezanki żeby sie nie zczaiły o co chodzi, poszlam do toalety. idąc zobaczyłam pewnego chłopaka ktory siedział sam na lawce obok toalety damskiej, nie byl specjalnie przystojny, byl nizszy odemnie, nie miał kolegów ani kolezanek, taki typowy samotnik. Nagle przeszla mi przez glowe mysl zeby zaciagnac go do toalety i zrobić z nim to na sedesie, pomyslalam ze nikomu nie wypaple bo z nikim sie nie trzyma a ja bede miala przyjemnosc. Wzielam gleboki oddech i podeszlam do niego, chwycilam za bluze i powiedzialam choc ze mna... on sie wyrywal ale byl nizszy odemnie i chyba nawet slabszy, szybko zamknelam nas w kabinie, zdjelam mu spodnie, on zachowywal sie tak jakby nie wiedział o co mi chodzi, pewnie byl prawikiem. Kazalam mu usiasc na sedesie. Zobaczylam ze jego maly nie stoi.. wiec zdjelam bluzke i spodnie, gdy zobaczyl moje diamenciki odrazu mu ustal usiadlam na niego i ujezdzalam go ostro. Chlopak malo co sie nie poplakal, blagal zebym przestala a ja jeszcze ostrzej go pieprzylam, wyobrazalam sobie ze ujezdzam konia jakiegos ciacha z tej klasy o ktorej pisalam wczesniej. Kiedy juz dochodzilam chlopak mial lzy w oczach, a ja ujechalam go jeszcze szybciej i doszlam... mialam zaj**isty orgazm a chlopak nawet sie nie spuscil, odrazu wybiegl z kabiny i tyle go widziałam... Ciekawe czy przyjdzie jutro do szkoly

Gość shylaaaa
tez mam taka chcice ale nie zrobila bym tego z jakims frajerem..... czekam na okazje z inicjatywy jakiego przystojnego kolegi :) i musze sie masturbowac ;p

Gość dajsespokój_
no pisz dalej o swoich fantazjach

Gość sanknsk
Ciekawe że już to hdzieś słyszałam. wymyśl coś nowego a nie kopiuj!!!!!!!!

Gość nimfaaaa
ddam ,że ważę z 95 kg i w sumie się wcale nie dziwię temu chłopakowi ,że płakał

Gość nimfaaaa
on sie nie spuścił

Gość 123kaj
pani Woźna z gimnazjum znowu opisuje swoje fantazje...było

Gość sympatyczny 87.
Ale ściemy kobieta by czegoś takiego nie zrobiła.

Gość ja myślę, że jakaś zboczona
Były już taki babki co uwodziły 12-letnich(!) uczniów, bądź krewnych i im robiły im wodę z mózgu.

Gość ja myślę, że jakaś zboczona
A ty się lecz nimfaaaa! Wiesz, że jedną tobie podobną oskarżono o przymuszenie do innych czynności płciowych jak chłopakowi zaczęła robić loda bez jego zgody kiedy spał. Też trafisz za kratki jak dalej będziesz tak robić.

Gość lecz się
jesteś kompletną wariatką ja wiem jak to wygląda co to się robi to chyba setny raz jak czytam taki zboczuny artykuł o gwałtach na męszczyznach powinni cie wriatko zamknąć w wariatkowie i tyle albo skazać na dożywocie żebyś ludzi nie gwałciła

Gość gość
Dziś na okienku w szkole. Dzisiaj były dopiero rozpoczęcia roku :D nikt nie ma zajęć.

Gość gość
ahahahahahahahhahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :D:D:D:D:D:D:D::D:D:DD:D::D:DD::D:D:DD:D:D:D::D:DD:D::D:D:D:D:DD:

Gość gość
Debilu, spojrz na date zalozenia tematu