Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myślicieee

Jak myślicie czy samotna 40 lenia kobieta

Polecane posty

sama zawsze sama tez bym nie chciala zmieniac wujow :) ale jakis jeden moze?

[sama zawsze sama], "mozna byc szczesliwym nie majac faceta" - ależ to OCZYWISTA OCZYWISTOŚĆ. Niektórzy zastanawiają się nad czymś RZECZYWIŚCIE POWAŻNYM... "Czy SZCZĘŚCIE zamienić na FACETA?"

Od seksu, bardziej niezbędne do szcześcia jest łóżko. Bez własnego łóżka, kiszka.

"Czy SZCZĘŚCIE zamienić na FACETA?" Mądri, czyżbyś była na wpół mitycznym stworem, o którym wszyscy słyszeli, a nikt tutaj nie widział pt. "wojująca feministka"

Gość no wlasnie ale ale
no sama zawsze sama, pisz :P

Cichy, no co Ty? Łóżko? Czasami tak ale bez przesady. :D ) Czizas - piętrowe? I co losowanie będziemy robić kto z kim, kiedy i na którym piętrze? Po co piętrzyć trudności?

Brum przy pietrowym jest drabinka - nie mow, ze ten element Cie nie przekonuje :)

Czizas - trochę mnie przekonuje. Coraz jakby bardziej.

, "niezbędne do szcześcia jest łóżko" - jakieś DROBNOMIESZCZAŃSKIE NAWYKI? Kiedyś pewien KLASYK biodolił "Nie ma niewiast w naszej chacie". Wiele lat póxniej odpowiedział mu pewien SATYRYK: "Dzisiaj inne są dramaty, są niewiasty, nie ma chaty". Ale łóżko......???? Jakiż to problem?????????????

Łóżko? Pewnie, brak łóżka eliminuje faceta ze zbioru zainteresowań. Nie wiedzialaś?

Gość hgjj
tylko kobieta ktorej diabel w piecu nie hajcuje moze byc szczesliwa bez sexu - kazda inna potrzebuje tego mniej wiecej jak jedzenia i picia ! Stad zycie bez sexu dla tych ktoży mają jakiekolwiek libido powyzej sredniej - nie ma sensu - albo jest okropne , tak tak jak nie miec połowy zoładka z racji jakiejs zewnetrznej przyczyny , wsówac to co lekarze zalecili a wystawy cukiernicze , wedliniarskie itd. tylko ogladać - warto ? dobrze tak ? czy lepiej po prostu odwracac glowe od takich rzeczy , tyle , ze tu jest inaczej , bo tu wystapuje napiecie sexualne

jak dla mnie facet z wlasnym lozkiem to podstawa, zwlaszcza kiedy jest to lozko do masazu

Gość hgjj
broom - ty też tutaj

Gość iahahaha
hgjj tylko dla prostych kobiet byle seks jest wyznacznikiem szczescia :D :D

Jak jest łóżko to jest też problem łóżkowy. A kiedy łózka nie ma - problem znika. :D

hgjj tylko dla prostych kobiet byle seks jest wyznacznikiem szczescia zaś krzywym seks określa byt.

, "brak łóżka eliminuje faceta ze zbioru zainteresowań. Nie wiedzialaś?" - może i masz rację. Ale faceci mnie nie interesują. Natomiast facetki jakoś nigdy NIE NARZEKAŁY na to, że mój DYWAN "nie jest perski".....

hgjj skad tyle kobiet ktorych po slubie boli glowa ??? :D

okreslenie "facetki" brzmi idealnie dla feministek

Mądri - tarzanie po dywanie wyznacznikiem czego jest?

nigdy NIE NARZEKAŁY na to, że mój DYWAN "nie jest perski"..... bo moze wolą gołą podłogę?

Czizas, słyszałaś żeby ktoś miał samochodowe problemy z kobietą/mężczyzną?

"Stad zycie bez sexu dla tych ktoży mają jakiekolwiek libido powyzej sredniej - nie ma sensu - albo jest okropne" looo kurwa :O wiekszej bzdury chyba w calym moim prawie 30 letnim zyciu nie slyszalam :D

- czyżby ktoś chciał mnie obrazić wyzywajac od facetek? wydawało mi się, że jestem 100% FACETEM.... :(