Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani NIKT

czy moge sie tu wyżalić, pogadać???

Polecane posty

Gość pani NIKT
jestem z duzego miasta. Rozmawialam o tym z mezem, ale on nie rozumie. Przytaknie, cos tam dopowie, poalucha co prawda ale na tym sie konczy. Poszedl spac i jeszcze sexu chcial jak ja ze lzami polozylam sie obok.

Gość może więc studia
czytasz co do Ciebie piszę? Jaką szkolę skonczyłaś? Jakiej pracy szukasz?

Gość druga pani nikt
:)podajmy sobie ręce przez ciebie oplułam kompa:)przez te logistyczne zadanie i świeczki mi w oczach stanęły :)

Gość Kaśka-pelaśka
Wiem o czym mówisz :) Ale dobrze radze znalezc sobie zajęcie tylko dla siebie, swoją własną pasje Oczywiscie taka aby pogodzic dom i rodzinę z tym. Ja tak zrobiłam i jakoś ten dołek mi minął, znalazłam odskocznię o szarości dnia:D Nadal pozostawał problem pracy i spełnienia zawodowego... Akurat ja zajęłam sie marketingiem sieciowym Nigdy w to nie wierzyłam i na prawde to była dla mnie wtedy ostateczność Okazało sie to trafem w dziesiątkę Buduje swoją własną "firmę" małymi krokami i każdy choc najmniejszy sukces daje mi wielkiego kopa energii bo wiem że ciężko jest cos osiagnąć mając dwójkę dzieci w tym jedno małe i nikogo do pomocy Poswiecam kilka godz.dziennie na kompa czyli tak jakbym pracowała u kogos na pół etatu, tylko tu jestem w domu mam oko na wszystko itd. Wiem że to nie zajęcie dla każdego bo nie każdy to lubi dlatego ważne aby sie nie poddawać pozytywnie myśleć a na pewno droga autorko Ci sie ułoży czego Ci życzę z całego serca:)

Gość pani NIKT
technikum odziezowe...typu szycie, projektowanie. Ale zawsze pracowalam w handlu, w sklepie i to lubie, bardzo mi to odpowiada. Ale jestem ograniczona czasowo a w sklepach przewaznie od rana potrzebuja, np od 6 a ja nie moge tak. Gdyby nie to to byc moze bym cos znalazla.

Gość a ja ma pomysł
mnie też nikt nie przeczytał co napisałam :( Proponuje założyć coś swojego,małą firmę.

Gość pani NIKT
nie znam sie na wlasnej dzialalnosci nic.

Gość ale w galerii handlowej
pracuje się najczęściej od 10.00 o jakich Ty sklepach piszesz, ze od 6 rano?

Gość pani NIKT
ide spac, juyro zajrze tutac. Wpisujcie sie, jutro przeczytam i moze mi chociaz troche minie ten dolek. Dobranoc wam kobity.

Gość pani NIKT
ale byki, to ze zmeczenia. W galerii tak, od 9 czy 10, ale tam tez cienko z praca a jak juz kogos chca to tylko studentki.

Gość pani NIKT
dobranoc.

Gość podajmy sobie ręce :)
do drugiej pani nikt - no bo to jest logistyczne zadanie ;)

Gość druga pani nikt
ja mampomysł, pwenie żebym coś chciała swojego, ale co????

Gość druga pani nikt
żwa na początku Q:)podajmy sobie ręce, teraz naprawdę rechoczę:)myślałam,że zrobiłam swoje chciałam dzieci , wychowałam dzieci, a TY mi mówisz,że to logistyczne działanie, a ja ciemna masa nikt:)inaczej rozumuję-dzięki

Gość a ja ma pomysł
Dla takich jak wy i ja to najlepsze rozwiązanie. Pomyśl co by było najlepsze w twoim mieście? co najlepiej przynosi zysk ? trzeba sie w czymś odnalezc i spróbować :) Piszesz ze sie nie znasz na tym,ale poczytaj w internecie co trzeba zrobić,jakie spełnić kryteria i już ;) zaryzykuj. Ja akurat marze o przedszkolu, to dobry interes i jeszcze są dotacje także napewno bede działać :) a jeszcze córke wezme i bedzie ze mna, dyrektorem nie bede bo nie mam wykształcenia ale kazdy mozę założyć przedszkole.Dobry pomysł!!!

Gość druga pani nikt
Qźwa:)miało być:P

ja bym chciała otworzyć szkołę rodzenia np. :) tym bardziej ze można się postarać o dotację z unii zatrudniła bym położną, ginekolog ze dwa razy w cyklu szkolenia by był, pediatra lub lepiej neonatolog. Przy tym jeszcze najlepiej poradnię laktacyjną i taki mini klubik dla mam które urodziły, mogły by przyjść z dzieciakami i powymieniać się doświadczeniami, może jakieś spotkania z pediatrą, położną,

Gość druga pani nikt
to ja się piszę na personel pomocniczy w tym przedszkolu:)a może lepiej żłobek?

druga pani nikt, normalnie zamotałaś i nie zrozumiałam ;)

Gość druga pani nikt
a ja w tej szkole rodzenia opowiadałabym o swoich ciążowych perypetiach:)

Gość a ja ma pomysł
dobry pomysł z ta szkołą rodzenia, mądrze i profesjonalnie :) Ja kiedyś myslalam o prywatnej klinice porodowej ale za duży wkład,zresztą nie zadawala mnie to, duuuża odpowiedzialność :) za dzieci też jest odpowiedzialność,ale nie taka jak poród. Ale szkola rodzenia super!

ja moge być od dyscypliny bo mnie się dzieciary boją ;)zbiórki bym im robiła i rozliczała ze zjedzonych truskawek z kompotu ;)

Gość druga pani nikt
a sama nie wiem co gadam:)bo se drina szczeliłam:)

do ja mam pomysł - kobito nie usnę przez ciebie tylko biznes plan będę analizować :) seksu dziś niet :) ale dzięki za słowa otuchy, bo normalnie nabieram wiatru w skrzydła ;)

Gość aśkaSld
Moja koleżanka rok temu otwarła przedszkole ale bajka!!! dziś ma za dużo kasy i jej sie pomieszało w głowie ale dobry interes na tym zrobiła,fakt.

o proszę, jaka matka polka pijąca ;) ja walnęłam tatre, żulersko troche ale mężowi została z meczu to żal nie skorzystać co ? ;)

Drogie Panie a może porozmawiajcie ze swoimi mężusiami, że jest tak, a nie inaczej i razem rozwiązujcie takie problemy...

Gość a ja ma pomysł
No jak tak bedziesz do tego podchodzić to napewno nie uda ci sie nic zrealizować :) tylko bedziesz pracować dla kogoś i nigdy nie bedziesz Panią i wiecznie tylko dom i dzieci.ja tam podtrzymuje moje marzenie i je spełnie :)

Gość chyba żartujesz
drogi panie pawle!!! a gdzie pan wraca panie pawle?

zobaczycie, jeszcze do mojej szkoły będziecie przyjeżdżać rodzić się uczyć ;) i co że już rodziłyście, napewno u mnie nauczycie się lepiej rodzić ;) a potem te dzieciary do przedszkola do ja mam pomysł ;)