Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MOJA FANTAZJA

Marzę o masażu

Polecane posty

Z masażem to jest przesrane. Ja nigdy nie pobierałem nauk pod tym kątem ale chyba wychodzi mi to dobrze bo jak tylko zrobię masaż jakiejś kobiecie z którą się spotykam to potem cały czas mnie męczą masaż i masaż, masaż kurwa masaż masaż.

Gość Trzeba dużo cierpliwości,
nie jest to łatwe

Gość na zmianę można tak
nawzajem

lubie jak sie polozy na brzuchu delikatnie ja masuje naoliwionymi rekoma, plecy , nogo, stopy pupe jest super

Gość 1/2profesjonalny
To jest masaż przedramionami, łokciami hmmm to by był masaż mniej lomi-lomi bardziej drenaż ;)

Trudno nie lubić dotyku kochanka, który swoim dotykiem doprowadza do maksymalnego podniecenia. I nie chodzi tu przecież o profesjonalny masaż. Tylko o głaskanie, muskanie...

ja uwielbiam to robic delikatnie szyje, plecki, nozki stopki, powolutku pupcie, ktora jest jeszcze w strigacg, powwoli je zdjac, delikatnie miedzy nizkami ale nie dotykac ci..., slyuszec jak moja partnerka pomrukuje, potem przekreca sie na plecy, masowac jej piersi brzuch rozmarzylem sie ,

Gość 1/2profesjonalny
no nie wiem czy tak do końca nieżywy... jak by się odwrócił to by się okazało ;) Dobry masaż pleców i ud na mnie działa nie tylko rozluźniająco :)

mezczyzna juz taki jest zbudowany ze jak sie go dotknie tu i owdzie to cos moze stanac, ale to wedlug mnie normalna zdrowa meska reakcja

Gość 1/2profesjonalny
tak, ja trochę przysypiam a potem nagle on nagle siębudzi :) I ja też ;) Kąpiel przed jest świetna bo rozluźnia i nagrzane ciało jest bardziej "plastyczne" Pomarańczowy mówi Wam dobranoc :)

Gość laska kąpie się
coś długo