Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MOJA FANTAZJA

Marzę o masażu

Polecane posty

Gość chcę taki pokój i figurki
przytulnie i miło

Gość o zimie zapomnę, pękający
ch ustach, szorstkiej skórze, cieniach pod oczami, fantastyczne

Gość słońce mnie ogrzeje
:D

Gość oklepywanie
tylko nie bambusem

Gość MOJA  FANTAZJA
zobaczę czy loguje się

Gość gość
Masażysta z 10 letnim doświadczeniem oferuje masaż leczniczy i relaksacyjny całego ciała. Dostosowuję się w pełni do potrzeb Klienta. Zapraszam na terenie Śląska. Gwarantuję profesjonalizm i satysfakcję. email: masazdlapan@op.pl tel. 887-621-098

Masaż erotyczny,tantryczny w Łodzi WEJDŹ DO MOJEGO PACHNĄCEGO OGRODU ROZKOSZY Uwolnij Swoje marzenia dopuść do Siebie myśl o ich spełnieniu. Ja ziszczę Twe pragnienie bycia Boginią. Zmysłowe olejki niczym krople rosy z raju spłyną na Twe ciało. Subtelne acz wyrafinowane techniki masażu wprowadzą Cię w długą ekstazę,która przerodzi się w fantastyczne, dzikie rozkosze,które nie mają początku i końca. Może się zdarzyć,że ogarnie Cię potężna fala gorącej energii nie porównywalna do żadnej innej którą przeżyłaś dotąd. To Ty wyznaczasz granicę,jak daleko chcesz się posunąć w swojej fantazji,mogę Ci zaproponować też przeżycie wspaniałego fenomenu jakim jest kobiecy wytrysk.Niesie on ze sobą niebywałą spotęgowaną moc osiągnięcia orgazmu.Nie ,każda kobieta ten stan osiąga,nie każda chce,nie każda umie wyzwolić w sobie ten fenomen. Jeśli tylko chcesz mogę Cię tego nauczyć. Jestem terapeutą,masażystą,trenerem uczę zachowań jak można wzbogacić swoje życie erotyczne. Zajmuje się przede wszystkim rozwojem osobowości jego kreowania w życiu osobistym i zawodowym. erotykmasaztantryk.wizytowka.pl 505 849 380 "JEDYNY SPOSÓB,ŻEBY UWOLNIĆ SIĘ OD POKUSY TO JEJ ULEC"

Gość gość
nacisk uuuuuuuuuuuuuuu nie wytrzymam oj

Gość gość
Chcę byc' zdrowa :) i ładne ciało po masażu czuję się młodo i mogę góry przenosic'!!!!!!!!

Gość gość
a co, masażysta zrobił ci przy okazji dobrze?:)

Gość gość
Macie salon do masażu?

Gość gość
Masaż jest dobry na wszystko, czujesz ,że opada napięcie, doceniam tę pracę z pełnym szacunkiem, znawcy uczą się u najlepszych:)