Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiiinka

suchosc pochwy

Polecane posty

Gość tiiinka

wczoraj spedzilam milo czas z moim chlopakiem... do czasu :( kiedy zaczal mnie piescic i masowac, bylo ok - mokro i przyjemnie pozwole sobie napisac, ale kiedy zaczal palcem i jezykiem... nagle bylo tak sucho i bol nie do zniesienia. Sucha pochwa?? jak to nazwac, pierwszy raz mialam takie cos, do tego dzis strasznie mnie wszystko boli... i nadal sucho :( nie wiem, stosowac jakis krem, masc zeby ta suchosc minela?? nie mam pojecia co robic... dodam ze mialam lekkiego stresa, moze to przez, nie bylam dosc podniecona i SUCHO :(

bierzesz tabletki / plastry ? udaj się do ginekologa , niekiedy po prostu kobiety tak mają - kupcie sobie żel nawilżający np : Durex :)

bierzesz tabletki / plastry ? Udaj się do ginekologa jeżeli Cię to bardzo niepokoi. Niekiedy po prostu kobiety tak mają - kupcie sobie żel nawilżający np : Durex ;)

Gość tiiinka
do ginekologa to ja sie dopiero wybiore (jestem dziewica) moj chlopak nie nalega, szanuje moja decyzje, ale chyba sie zdecydowalam (tak na marginesie ;) ale to co bylo wczoraj... boli :(

Gość tiiinka
nikt nie mial takiego problemu? hmm

Gość irriis
Czasami jest to zwiazane z podlozem psychologicznym, napieciem nerwowym (wstydem) nie wiem jak to okreslic, mozesz sprubowac wyluzowac sie sama pieszczac sie i sprawdz czy to psyche. Dodam ze moze pomodz ci olejek migdalowy jest naturalny i nie wywoluje alergi

Gość zrobnajlepiejtak
Może być, że to przez nerwy. A na Twoje dolegliwości są maście i żele. Najlepiej poszperać w takiej samoobsługowej aptece, na pewno coś znajdziesz i wybierzesz.