Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POCZATKUJACY MUZYK

Aktor a piosenkarz

Polecane posty

Gość POCZATKUJACY MUZYK

A wiec : Jak widac siedze w klimatach typowo muzycznych gram na dwuch instrumentach (basista/perkusista) ale wirtuozem jakims nie jestem rodzice tez mnie po zadnych skolach muzycznych nie ciagali ;P Od jakiegos czasu mam ochote wyprobowac sie jako wokalista ale to glownie dlatego ze jak mi juz kiedys mowiono jestem "fotogeniczny" poza tym zawsze lubilem cos przedstawiac pokazywac opisywac omawiac nawet z prezentacji na maturze mialem 100% mimo iz bylem bez zadnego przygotowania nawet garnituru nie zalozylem (bylem w dresie i bluzie z kapturkiem) mam tez podobno charakterystyczny glos (mialem oferte pracy jako telemarketer przez to) Podsumowujac czuje sie dobrze i mam naturalne zdolnosci aktorskie i prezenterskie chcialbym to wykorzystac ale ciagle mam obawy o swoj glos umiem go modulowac jest raczej wysoki moge wrecz wpiszczec cala piosenke bez wysilku ogolnie okreslilbym go jako "mialczacy" oczywiscie wyrazny i donosny... Pytanie moje czy to wystarczy aby moc sprobowac sil jako wokalista? Zaznaczam ze chodzi mi o muzyke rockowa i metalowa ale bez tych skrajnych metod spiewania

Gość Może może a może nie może
Może może a może nie może

Gość POCZATKUJACY MUZYK
;/

Gość POCZATKUJACY MUZYK
kur*** tematy o byle szajsie bija rekordy popularnosci a normalne pytanie jest olewane

Gość POCZATKUJACY MUZYK
co mnie obchodzi ortografia na forum !?

Gość flubbb
Adaś może? :classic_cool:

Gość POCZATKUJACY MUZYK
chyba malysz

Gość POCZATKUJACY MUZYK
I dziwic sie ze tu sa popularne tematy o cyganach brzy takim poziomie forum