Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddfcipp

Powiem Wam czemu nie mam kobiety....

Polecane posty

Gość ddfcipp

Kobietom się podobają tacy goscie jak Johny Depp, Clonney, Brosnan a ja.... mam lalusiowatą urode 😭 blizej mi do ronalda niz do waszych idealow 😭 leca na mnie tylko gimnazjalistki , co ja na to poradze? :( na dodatek wygladam bardzo mlodo :(

Gość ddfcipp
nikt nie doradzi ? nie pomoze?

Gość Anik@
trafi swój na swego:) nie wiem ile masz lat ale z tego co piszesz jesteś pewnie w młodym wieku... więc trzeba czasu by trafić na tę jedną jedyną:) A to, że dziewczyny zachwycają się aktorami to nie ma nic wspólnego zTwoją urodą... liczy się to co się ma w sercu! prawda?

Gość a ja znmam odpowiedz...
teraz jest coraz wiecej kobet ktore leca na takich jak ty :classic_cool:

Gość ddfcipp
up

większość lasek teraz wygląda jak małe dziewczynki.. :/ aż się zaczęłam zastanawiać czy panuje jakaś moda na pedofilie.. :/ nie wiem jak u was, ale tu jest dużo takich przypadków jak laski po 20 coś tam lat i wyglądają jak gimnazjalistki.. jakiś taki styl emo czy coś.. kokardki we włosach, wstążki.. takie dziewunie.. zero kobiecości ... a jak widzę taką laskę to przeważnie idzie za rękę z typem coś w podobnie.. włoski zapuszczone lekko opadające na twarz, buźka aniołka.. oboje wyglądają jakoś tak filigranowo.. tacy jacyś jak niedokarmieni.. zero męskości.. teraz taka moda :) moda na bycie słodkimi dziećmi :D

Gość fra fra fifks
Nie wiem z czym masz problem i nei wiem gdzie mieszkasz ale tak jak napisala ja jebye: w Wawie jest zatrzęsienie takich dziewczyn ..25 latka ubrana jak małolata :D emo to standard ... wlasnie z facetami/chlopakami takimi jak siebie opisac... nie ukrywam ,ze jeden strasznie mi sie podobal :D sama nie wiem czemu :D

Gość no i ja/////
ja widzę to samo :O dorosle kobiety robią z siebie dzieci :O albo wręcz przeciwnie lans na maxa :O ale swoj swojego przyciagnie :D sory ale ja nie wyobrazam sobie byc z facetem ktory jest ladniejszy odemnie :D

bo to takie słodkie jest jak widok kotka ze Shreka ;) ale dla mnie niekobiece i niemęskie ... takie "krejzolskie" i "słitaśne" hehehe

Gość fra fra fifks
do autora: wejdz na fotka.pl bedziesz mial branie :) i wbrez pozorom nie siedzą tam same dzieci

też bym nie wytrzymała z gogusiem.. już wolę zbierać skarpetki po swoim facecie niż odstępować mu łazienkę na godzinę co rano... oj co to się robi z tymi ludźmi.. może tak trochę wyjadę poza temat.. ale.. :) drodzy kochani forumowicze.. teraz ten brak klasy widać ewidentnie np na STUDNIÓWKACH, juz tłumacze o co kaman :) teraz kobieta nie wie jak wyglądać z klasą.. jak ma się ubrać na bal.. oglądam czasem zdjęcia z nudów np na Facebooku ze studniówek.. i co widzę? dziewunie.. malutkie słodkie dziewunie w sukieneczkach słodkich jak cukiereczki przed kolanko.. jak to sie kiedyś zakładało jak z rodzicami za rączkę się chodziło :) zwiewna lekka sukienunia.. kurde.. moden to teraz i co poradzić?? nie widziałam żaden dziewczyny ubranej z klasą w piękną kobieca suknie.. kobiety "kobiece" to tylko w tv teraz można pooglądać :)

Gość fra fra fifks
wystarczy stanąc pod szkoła gimnazjum/liceum to zobaczysz cos ciekawego...dotyczy to zarowno facetów jak i kobiet z jednej strony ludzie wyglądajacy na sporo wiecej .20 i wiecej lat a z drugiej ? Dziewczynki jakby wycięte ze szkoly podstawowej i podobni chłopcy :D emo albo kolorowe bluzeczki , żelik na włosach i ślodka buzka popatrzcie sobie : http://www.fotka.pl/ranking/najladniejsze_kobiety/ :classic_cool:

ja tez wygladam bardzo mlodo, nawet jak sie umaluje i wystroje. he he taka uroda.. jak bede po 30 to mam nadzieje ze dalej tak bedzie.. ze bede wygladala mlodziej :)

Gość Roberto ..
no i ja///// "sory ale ja nie wyobrazam sobie byc z facetem ktory jest ladniejszy odemnie" skoro chłopak może być ładniejszy od ciebie to chyba kiepsko z twoja urodą

Gość no i ja/////
tak tak dogryzaj mi :P nie zrozumiales o co chodzi to kobieta ma byc ładna w zwiazku , facet troche mniej przynajmniej ja tak uwazam

Gość no i ja/////
wyglądam jak Ewa Minge :classic_cool:

Gość Roberto ..
no i ja///// tak tak dogryzaj mi nie zrozumiales o co chodzi" zrozumiałem, ale lubię dogryzać

Gość ddfcipp
ja mimo 23 lat wyglądam na 16-17 :(

Gość ddfcipp
i starsi panowie ochoczo mnie podrywają podczas zabawy klockami LEgo :classic_cool:

Gość ddfcipp
same podszywsy... norma :(

Autorze, a myslisz, ze tylko ten Żony Dep znajduje sobie partnerki ? To jesttak zwane zwalanie odpowiedzialnosci za to, ze masz ze soba problem na inne czynniki takie jak to, ze kobiety lubia tylko okreslony typ facetow. Bzdura jest to. Im wiecej czasu zamrnujesz tutaj tym mniej zostanie Ci zebys samego siebie postrzegal lepiej. Wszystko zaczyna sie w Twojej glowie, w torej tworzysz skrajnie negatywny obraz siebie.

Gość bzykam trupa
posluchaj tego wyzej , mądry facet :classic_cool:

Gość agness1
w koncu to doktor house ;)

Gość bzykam trupa
to moze i mi pomoze :classic_cool: gustuje w starszych paniach

Autorze, a myslisz, ze tylko ten Żony Dep znajduje sobie partnerki ? To jesttak zwane zwalanie odpowiedzialnosci za to, ze masz ze soba problem na inne czynniki takie jak to, ze kobiety lubia tylko okreslony typ facetow. Bzdura jest to. Im wiecej czasu zamrnujesz tutaj tym mniej zostanie Ci zebys samego siebie postrzegal lepiej. Wszystko zaczyna sie w Twojej glowie, w torej tworzysz skrajnie negatywny obraz siebie. Dokładnie nic dodać nic ująć, w końcu ktoś mądrze tutaj prawi ;)

plus jeszcze wolą takich z charakterem bad boyów jak jej przyjebie czasem to ciężko od takiego odejść, a jak ktoś jest "dobry chłopak" to tylko do kopania po dupie

"plus jeszcze wolą takich z charakterem bad boyów jak jej przyj**ie czasem to ciężko od takiego odejść, a jak ktoś jest "dobry chłopak" to tylko do kopania po dupie" Bzdura. Kto takich woli? Na pewno nie normalna kobieta.

Gość dolczebanana
jak jesteś ładny i masz charakter prostaka , wularnego goscia to i tak na ciebie polecą spokojni faceci są uwzani za towar gorszej kategorii