Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nivea77

PIES URATOWANY OD PEWNEJ ŚMIERCI I CIERPIENIA...

Polecane posty

Gość werrr
życze właścicielowi by rok konał na raka mózgu

To jeszcze aż tak mnie nie przerażą - jest konsekwencją głupoty i braku myślenia właścieciela, który, wierzę, że jest chory psychicznie, bo zdrowy człowiek potrafi przeidywać. Przeraża mnie oblewanie benzyną pieska, kotka, wypalanie oczu ... :( Gdybym znała takiego śmiecia, i wiedziała, że jak go zabiję, nie pójdę siedzieć, byłąbym w stanie go zabić - oblać benzyną i podpalić, a potem zrobić to samo z jego matką kurwą bo tylko kurwy nie wychowują dzieci. Miałabym wtedy poczucie, że zrobiłam coś pożytecznego w swoim życiu.

Ktoś, kto tak traktuje zwierzęta nie zasługuje na miano człowieka...

Gość biedny psiak
co sie z nim teraz stanie wie ktos? pojdzie do schroniska czy ci ludzie co go uratowali wezma go? w jaki sposob mozna pomagac takim zwierzetom czy te kobiety sa w jakiejs fundacji czy jak tez bym chciala tak pomagac

Ten psiak po wyleczeniu, zostanie w schronisku w Elblagu i miejmy nadzieję, że znajdzie nowy dom i kochających właścicieli. Dziewczyny, które uratowały tego pieska, to wolontariuszki. Jeżeli chcesz tak pomagać, to zgłoś sie do Schroniska dla Zwierząt w swoim mieście.