Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zoom1

Jak sobie poradzić...?

Polecane posty

Gość Zoom1

Nie moge znaleźć miłości...Od jakiegoś roku staram sie znaleźć dziewczyne...Ale zawsze jest tak samo...1-2 randki i koniec...Wiem ,ze z wyglądem nie jest aż tak źle bo nie mam trudnosci z pozaniem i umówieniem sie z dziewczyną, ale nie potrafie stworzyć z żadną stałego związku. JUż sie poddaje...przez ostani rok kręciłem z 4 dziewczynami i z żadną z nich mi nie wyszło...Nie potrafie rozmawiać z kobietami. Po ostaniej porażce nie moge sie pozbierać...od jakiś dwóch miesięcy jestem ciągle smutny...czasami chciałbym już ze sobą skończyć i ulżyc sobie w cierpieniu...Pomózcie mi, co robić?

Gość karrry
A ile masz lat?

Gość Zoom1
20

Gość karrry
Jesteś jeszcze bardzo młody:-), to przejdzie z czasem. Może najpierw postaraj się zaprzyjaźnić z jakąś dziewczyną.

Gość Zoom1
Mam dużo koleżanek...ale tylko koleżanek

Gość zrobnajlepiejtak
Pewnie problem jest taki, że za bardzo sie starasz. Ktoś tu dobrze napisał, traktuj dziewczynę przede wszystkim jak przyjaciółkę, z którą możesz pogadać o wszystkim, słuchaj uważnie gdy mówi, wychwytuj co lubi i wykorzystaj tą wiedzę, żeby zrobić na niej wrażenie. A przede wszystkim nie możesz się tak załamywać jak coś nie wychodzi! To normalne, że trzeba poznać sporo ludzi, żeby trafić na kogoś kto będzie nam odpowiadał i z wzajemnoscią, bo ludzie są przeróżni.