Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimna na śniadanie

Mój facet mnie nie pociąga. Jego ciało nie jest seksowne

Polecane posty

Gość zimna na śniadanie

Układa nam się dobrze. Facet jest cudowny. Koleżanki twierdzą, że trafiłam na prawdziwy skarb. Kocham go ale nie pociąga mnie jego ciało. Obawiam się, że z czasem może się stać wręcz odpychający... Nocą jest świetnie. Zawsze mam orgazm. Jednak za dnia nie potrafię się do niego zbliżyć. Co o tym myślicie?

Gość zimna na śniadanie
wolę kobiety

Gość niezły doradca
dziwna sprawa...wygląda to na fobie albo prowokację

Gość Teofazz
Ale co w jego ciele ci sie nie podoba??

Nie kochasz go. Jesteś z nim z innych powodów niż miłość. Bo jak się kocha to druga osoba nie musi mieć seksownego ciała żeby się podobać. Nie odpycha myśl o przytuleniu do ukochanej osoby. Coś Ci się pomyliło

Gość Jeżeli wolisz kobiety to
go lepiej zostaw.

Gość zrobnajlepiejtak
Nie wiem, mojemu urósł brzuszek przez ostatni rok, ogólnie przytył ale nadal się rzucam na niego, wcale mu to nic nie ujęło z jego męskości i seksu :) Pewnie coś jest w tym co napisała Boratka, jakby był dla mnie kawałem mięcha, to może by to miało znaczenie, a tak...

Autorko Ja mam to samo! /naprawdę kocham swojego faceta ale jest gruby ma wielki brzuch i nie dba o siebie i tyłek ma strasznie brzydki . Udaję, że mnie podnieca ale tak naprawdę mnie obrzydza.

Gość kaRinKa_
Masz jakąś schizofremię? To twój facet - widziałaś jaki jest zanim zdecydowałaś się z nim by. I jak cię nie pociąga to o co chodzi z tą nocą? Mówisz że ma świetny charakter - skoro dla ciebie liczy się tylko wygląd to nie wiem komu współczuć. Wiesz w ogóle czego chcesz? Jesteś chyba z gimnazjum i naoglądałaś ci patisona

Gość zimna na śniadanie
Nie wolę kobiet. To był podszyw. Nie jest to też prowokacja W moim facecie przeszkadza mi to, że ma brzucha i nadmierne owłosienie. W nocy nie widzę jego mankamentów więc mi nie przeszkadzają. Co innego w dzień.

Gość niezły doradca
jak nie umiecie faceta doprowadzić do stanu wg swoich preferencji, to jesteście cienkie a jeśli facet o siebie nie dba to jest osłem chyba,że nie wie o co chodzi, bo wy mu tego nie mówicie tylko oszukujecie.Jak go brałyście, to wszystko było ok? Jesteście zwykłe hipokrytki a wyglad jest jak widać ważny dla obydwu płci

Gość Pino89
przeczytałam "Mój facet mi nie obciąga"

Gość zimna na śniadanie
Mój facet był taki od samego początku. Z tą różnicą, że wcześniej o tym nie wiedziałam ponieważ się przy mnie nie rozbierał. W ubraniu wyglądał dobrze i nie podejrzewałam, że może być coś nie tak

Gość reer
tez mi sie wydaje, ze go nie kochasz. taki powodow bo ma za duze owlosienie to zaden powod. czepiasz sie juz byle czego.

Gość niezły doradca
niezłe jaja....:) facet bzykał ja w ubraniu albo sie nie dotykali w ogóle...Co za bezsens...Głupota wpisów i wielu kobiet z kafe nie ma granic

Gość zimna na śniadanie
niezły doradca, widzę że Ty się "bzykasz" już na pierwszym spotkaniu :O Wybacz ale ja do tego tak szybko się nie zabieram

Gość niezły doradca
ty faktycznie jestes zimna i sztywna za życia...:P gdzie sie doczytałas, ze na pierwszym spotkaniu??? Dotykałas faceta zanim poszłas do łózka i brzuch , włosy musiałas widziec i czuc wiec sie bujaj