Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mychaaaa

zazdrosna o byla

Polecane posty

Gość mychaaaa

kurcze to takie dziwne uczucie. Jest ze mna, zalezy mu i nie pokazuje nic tkiego abym mogla byc o nia zazdrosna ale fakt ze razem pracuja ze maja wspolnych znajomych ... mamy isc na zabawe i boje sie ze ona tam bedzie. Z poczatku pomyslalam ze jego znajomi nie zrobiliby takiego czegos ale na Sylwestra tez mieismy isc z nimi i ona tez tam byla... nie wiem jak mam sobie z tym radzic... nie czuje sie od niej gorsza ale dusi mnie na sama mysl jak powiedzl ze to byla ladna dziewczyna

Gość mychaaaa
up

Wydaje mi się, że to normalna reakcja. Tym bardziej, że ona jest w kręgu znajomych, ale takie zadręczanie się nic ci nie da, a może popsuć relacje między tobą i twoim facetem. Poza tym napisałaś, że nie daje ci powodów żebyś była zazdrosna, więc nie myśl o tym za dużo.

Gość odwieczny problem...,;
na pocieszenie moge ci powiedziec, ze miliony kobiet na calym swiecie ma podobny do twojego problem. A niektore z nich zyja z tym uczuciem latami. I zwykle ludzie radza szczera rozmowe z partnerem, przyznanie sie do tych uczuc. Tylko ze nie zawsze to odnosi zamierzony skutek. Zalezy od faceta. Jeden zrozumie i bedzie sie za wszelka cene oszczedzic ci podobnych sytuacji, a inny poczuje ze probujesz go ograniczac juz na samym poczatku, mowic mu co ma robic i automatycznie traktuje to jako zapowiedz innych zakazow w przyszlosci. A jeszcze inny bedzie wykorzystywal ta wiedze, zeby wzbudzic celowo twoja zazdrosc jesli poczuje sie zaniedbywany w zwiazku....Jezeli twoj facet nie daje ci powodow do niepokoju, to musisz sobie sama z tym uczuciem poradzic. To jasne , ze ta kobieta mu sie kiedys podobala, i nawet jesli juz nie sa razem, to pewnie wciaz uwaza ja za atrakcyjna, bo niewielu osobom po rozstaniu z kims zaczyna sie nagle wydawac ze jego eks byla paskudna. Moze niekoniecznie musial ci o tym mowic, no ale stalo sie. Wiesz, faceci czasem nie maja wyczucia w takich sprawach....Wiekszosc z nas ma jakichs tam bylych na swoim koncie, ale ten fakt nie powinien zatruwac kazdego nastepnego zwiazku. Jesli twoj zachowuje sie ok, to najlepiej jesli uswiadomisz sobie, ze to ty jestes teraz ta kobieta z ktora on chce byc i jest. A byla jest, ale jej czas juz sie skonczyl. Troche niewygodnie ze macie wspolne z nia towarzystwo ale i tak bywa. Wiec dopoki on nie bedzie sobie z nia na zbyt wiele pozwalal, to odpisc i nie poruszaj tematu bo mozesz wam tylko w ten sposob zaszkodzic. A jak na razie to niepotrzebnie.

Gość mychaaaa
nie chodzi o to ze ja mu nie ufam bo ufam i to bardzo i wiem ze nie zrobilby mi zadnego swinstwa i wiem ze teraz zalezy mu na mnie a nie na niej i sam kiedys powiedzial ze to zamknieta przeszlosc, ze liczy sie dla niego to co jest teraz ale ostatnio tez weszlam na jego nk i jego siostra napisala mu komentarz pod zdjeciem ze mna i ze cieszy sie ze jest szczesliy no i napisala do niego prywatna ze co u niego i a on troszkr o mnie troszke o pracy itp i na koncu ze wspomina czasem tamte czasy bo to nie jest tak ze da sie to wymazac z pamieci. Odebralam to tak jakby mimo ze nie sa razem czul do swojej bylej sentyment. Tym bardziej ze on ma juz taka nature rozpamietywania. Wczesnij nie bylam o nia zazdrosna bo wg mnie ona jest przecietna ladna nie jest ale brzydka tez nie ale to moja opinia, on powiedzial inaczej...

Gość mychaaaa
nie chodzi o to ze ja mu nie ufam bo ufam i to bardzo i wiem ze nie zrobilby mi zadnego swinstwa i wiem ze teraz zalezy mu na mnie a nie na niej i sam kiedys powiedzial ze to zamknieta przeszlosc, ze liczy sie dla niego to co jest teraz ale ostatnio tez weszlam na jego nk i jego siostra napisala mu komentarz pod zdjeciem ze mna i ze cieszy sie ze jest szczesliy no i napisala do niego prywatna ze co u niego i a on troszkr o mnie troszke o pracy itp i na koncu ze wspomina czasem tamte czasy bo to nie jest tak ze da sie to wymazac z pamieci. Odebralam to tak jakby mimo ze nie sa razem czul do swojej bylej sentyment. Tym bardziej ze on ma juz taka nature rozpamietywania. Wczesnij nie bylam o nia zazdrosna bo wg mnie ona jest przecietna ladna nie jest ale brzydka tez nie ale to moja opinia, on powiedzial inaczej...