Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jktl65uilhgh

jak spędzić walentynki z dzieckiem??

Polecane posty

Gość jktl65uilhgh

niestety nie mam z kim zostawić mojej pociechy w tym dniu i tak się zastanawiam jak możemy ten dzień spędzić w 3. Córa ma 9 miesięcy

Gość oj nie no
urzekla nas twoja historia:O

Gość kobyłłka
Jak juz musicie obchodzić to przyglupiaste święto, to możecie sobie wieczorem otworzyć winko, zrobic dobra kolacje i obejrzeć fajny film. A dziecko do wyra

Gość oj maaatuluuuu ma
kolacja + film + np. oglądnięcie kasety z wesela ;)

Gość jktl65uilhgh
kurwa jacy wy jesteście wredni i nie romantyczni.

powinno sie kochac kazdego dnia i czczić miłosc a nie tylko w tej jeden glupi dzien

no bo kochać sie powinno codziennie i wole dostać w zwykły bury dzień ulubiony jogurt niż bukiet czerwonych róż w to medialne święto

chyba jednak ty jestes jakas malo romantyczna i niezle ograniczona skoro wyznajesz męzowi/partnerowi milosc jedynie w walentynki..dzien jak kazdy inny,jak ktos sie kocha to nie potrzebuje komercyjnego badziewnego swieta zeby udowodnic to drugiej osobie:O

"k**wa jacy wy jesteście wredni i nie romantyczni. " No wybacz ale jak Ty chcesz romantycznie spędzić ten dzień z 9 miesięcznym dzieciątkiem? ... OMG kup mu kwiatka, weź do kina, zjedzcie kolacje przy świecach z lampką szampana... :o tak akurat... :o

Och nie doczytałam, że z dzieckiem i mężem (...) Codziennie pokazuj jak go kochasz a nie tylko 14 lutego co to za zwyczaj - walentynki :o

Gość mama córki :):):)
oj, codziennie, codziennie a w ten dzień tak jakoś uroczyście. Hmmmm - moze w dzień zwyczajnie, a wieczorem zrob kolacje, winko, film

Gość beatbeat
Co za głupie baby, jak czytam takie wypowiedzi to żal mi was. Zwłaszcza takie teksty rozkładają mnie na łopatki : "powinno sie kochac kazdego dnia i czczić miłosc a nie tylko w tej jeden glupi dzien" - ten dzień ma służyć do odskoczni od dnia codziennego, do świętowania i wyrażania miłości troszkę romantyczniej niż rzucone przed wyjściem do pracy "kocham cię". Trudne? Skoro już uczepiłyście się puste istoty tej dewizy to w takim razie analogicznie , po co obchodzicie święta np. wielkanocne skoro modlić się i przeżywać śmierć na krzyżu Jezusa powinnyście codziennie...

Gość a czy autorka was
pytała, co sądzicie o Walentynkach? nie, więc mordy autorko, wszystko zależy od tego, jakie masz dziecko, bo jeżeli spokojne, to możecie z nim iść praktycznie wszędzie - kawiarnia, restauracja, teatr, kino... a jak nie, to tak jak ktoś wyżej napisał - w domu, po położeniu dziecka spać, romantyczna kolacja z winem, czy co tam lubicie