Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a po co a na co

Dlaczego ludzie spotykaja sie na sam seks??

Polecane posty

Gość a co was to interesi
uważajcie ,bo zaraz prawiczki rzucą się na nas jak sępy :D:D:D

Gość Matrix...
Renatka3000 ja sie zgodze nie ma to jak fasynujaca przygoda na jedna noc ale sypiac z takim kolesiem rok czy dwa to bez sens nudzi sie " Renatka3000 ta cyfra w nicku to ilość tych którzy się już znudzili po jednej nocy?

Gość a po co a na co
ty sobie wlasnie sprawdz :O

Gość a po co a na co
nie znam znaczenia słow 😭

Gość seks to seks
jasne , wszystkie zyjecie iluzja pokaz mi taka, która ze swoim zakochanym partnerem spelnia swoje najskrytsze fantazje ??? zaraz sie wszystkie zglosza, że tak ja ja ja jasne bo to net i można wszystko pisac, a prawda jest zupelnie inna jedna nie chce sie rozebrac bo ma male cycki, inna ma dziwna cipke i tez ma problem, jeszcze inna ma rozstepy albo grube uda itd tylko w necie wszystkie sa demonami seksu a w realu duuuupa

i nie zrozumcie mnie zle, ze swoim ukochanym moge sypiac do konca zycia i mi sie nie znudzi ;)

tak ja spelniam wszystkie,bo zadnych az tak wyszukanych tudziez zboczonych nie mam :D rozstepow, malych cyckow czy dziwnej cipki tez nie :classic_cool:

Gość Matrix...
ta sama geografia, ta sama topografia :o

Gość a co was to interesi
ja nie mam stałego partnera bo szybko się odkochuje ... widzicie - ja to mam dopiero problem :D

Gość seks to seks
jak nie masz to co sie podniecasz :)

Gość niezły doradca
seks to seks...Nie masz racji...znam takie z netu, kktóre nie miały problemów ze sobą, akceptacją,seksem i spełnianiem fantazji

sekas bez zobowiązań to taki seks do którego dochodzi raz może dwa tzw. numerek i cześć. Nie wierzę ze jak ludzie sypiają ze sobą np. rok to nie jest to zobowiązujące , no moze nie do małżeństwa ale podejrzewam ze takich dwojga łączy chemia , sentyment , poza tym kobiety są zaszwe zazdrosne

Gość efdefde
aimie wlasnie ze tak robia

Gość efdefde
i nie zawsze jest nawet chemia :O to sie raczej nazywa z braku laku 🖐️

Gość dupa duap duap duap
Kobiety są szurnięte , nie wiecie co to seks bez zobowiązan spotykacie sie jak znajomi a potem bara bara i nara zadnej zazdrosci , kokietowania i innych pierdól nie ma czegos takiego jak zwiazek bez zobowiązan albo jest związek albo go nie ma - jesli go nie ma to sie to nazywa ''sex friends'' :D

Gość a po co a na co
spotykacie sie jak znajomi a potem bara bara i nara zadnej zazdrosci , kokietowania i innych pierdól no ja wlasnie o tym mowilam

Gość dupa duap duap duap
no i czego Ty nie rozumiesz? Ze kobieta nie moze lubic seksu ot tak dla frajdy? Tak jak faceci ? Jedni potrzebują milosci , bliskosci ,zaufania by sie do kogos zblizyc a innym wystarczy mila rozmowa i fajna atmosfera nie ma w tym nic dziwnego :)

Gość bardzo wazne pytanie
czym sie roznicie od dziwek ?? ( oprocz tego ze nie bierzecie za to kasy?? )

Gość dupa duap duap duap
2 lata tez jest dla mnie dziwne to przeradza sie w dziwną blizej nieokresloną relacje :D Moze hm... '' otwarta znajomość'' :D

Gość ooooooo chyba
chyba już prawiczki zaczynają sie zlatywać :classic_cool: szable w dłon , bedą nas wyzywac od dziwek

wlasnie o to mi chodzi, jednak chyba jakies dziwne przywiazanie sie podswiadomie by nastapilo :O

Gość a poco a na co
raczej nuda by nastapila :O

Cała rola kobiety i mężczyzny w tym, żeby związek na stałe był taki jak ta druga opcja: wakacje, spacery, randki, urozmaicony seks, zakupy, a nie zamknięcie się w chacie, oglądanie TV, zapuszczanie się brudem i narzekanie.