Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola ma psa

urlop wychowawczy a zwolnienie

Polecane posty

Gość ola ma psa

pracuje w firmie gdzie planowane sa zwolnienia (cztery na moim dziale). mam pytanie, czy gdyby mi wreczali zwolnienie moge go nie przyjac a w zamian szybciutko zalatwic sobie urlop wychowawczy na dwuletnie dziecko? licze na szczere odp

Gość ola ma psa
prosze o pomoc moze ktos mial podobna sytuacje

chyba musisz złozyc podanie na 2 tyg przed ale nie wiem możesz ty iść na zwolnienie i dostaniesz wynagrodznie mniejsze ale bedzie

Gość 222222
no ale ci ci to da? wychowawczy jest bezpłatny a jak się skończy to i tak cię zwolnią jeżeli planują to zrobić

Gość ola ma psa
wychowawczy jest platny w momencie kiedy nalezy mi sie zasilek rodzinny a w moim przypadku tak jest. mam umowe do konca roku i przynajmiej bym wydluzyla sobie staz pracy, a w przypadku gdy zostane zwolniona nie nalezy mi sie zaden zasilek dla bezrobotnych, wiec dobre i te 4stowki wychowawczego stad moje pytanie

Gość ola ma psa
kurde tak myslalam musze sie troche popytac moze sa jakies przecieki kogo chca zwolnic

Gość ola ma psa
a czy jak juz przejde na wychowawczy to moga mnie zwolnic czy ochraniaja mnie jakies prawa?

Gość ola ma psa
podejrzewam ze jak przejde na wychowawcze to tylko do konca roku bo dotad mam umowe, dalej juz mi pewnie nie przedluza

Gość po pierwsze
nie cierpie takich oszustek. to jest po prostu nie w porządku co tu wypisujesz. Do roboty lepiej się weź to cię nie zwolnią.

Gość ola ma psa
hmm ciekawe czy taki funkcjonuje przy moim up ale gdybym chciala powrocic po wychowawczym to wtedy juz moga mnie zwolnic, to wiem napewo no i jestem w kropce

Gość ola ma psa
jasne tylko ze na moim dziale jest 10 osob wiec cztery ktore maja zwolnic to prawie polowa poza tym panstwo nie ma skrupolow w braniu od nas pieniedzy wiec dlaczego ja mam tego nie robic? tym bardziej ze mi sie nalezy

Gość po pierwsze
kp w dupę ci się należy za takie gadanie. Ty przede wszystkim jesteś nieuczciwa wobec pracodawcy. Takich rzeczy sie nie robi. Jestem pracodawcą.

Gość ola ma psa
jesli jestes pracodawca to powinnas wiedziec co robic zeby wyjsc na swoje obcinac pensje, nie placic za nadgodziny etc nie wszyscy tak robia ale moj pracodawca napewno poza tym kazdy broni swojego stolka ;-P

Gość po pierwsze
Jeśli ty jedziesz na oszustwie to nie znaczy, że ja też muszę "wyjść na swoje" kosztem pracowników. Oszust zatrudnia oszustów jak widać po twojej postawie.

Gość ola ma psa
jesli to wszystko co masz do powiedzenia to spadaj z tego postu