Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pies ma ole

kupowalyscie cos w sklepach typu wszystko po X zlotych?

Polecane posty

Gość pies ma ole

jak ppowyzej

Gość kiedyś kupowałam
A co?

Gość pies ma ole
stawiaja mi przed nosem wlasnie taki sklepik jestem ciekawa co tam mozna kupic i czy to nie jakies badziewie co sadzicie o towarze? mozna trafic na cos dobrego i taniego?

znaczy wszystko po 10zł??? czy o co chodzi. Ja bylam kiedys w sklepie wszystko za 5zł.. ale ceny były rózne i same badziewie tam mają, kupiłam pare ramek do zdjec..

Gość pies ma ole
X mialam na mysli 1,2,3,4,5 i wiecej ;-)

Gość kiedyś kupowałam
Ja tam kupowałam rzeczy typu tanie ręczniki do kuchni, które były rzeczwiście dobrej jakości jak na np. za 4 zł. 4 szt. Albo jakieś zabawaki, piłki dla psa. Moja mama kiedyś kupiła fajne firanki do pokoju, ale one już kosztowały ze 40 zł. W takich sklepach mają dużo pierdół. Jakieś figurki, lampki, małe lusterka itd. Ale zdarza się, ze jest też bielizna tylko tego nigdy nie kupowałam.

Gość basicora
Kupowałam i kupować będę, fajne rzeczy tam mają, nawet butki kiedyś kupiłam za 5,99 i mam je do dziś :) Także polecam

Gość pies ma ole
czyli wszystko zalezy kto bedzie zarzadzal tym sklepikiem (mloda osoba czy stara babulenka-chodzi o gust) bo przegladalam w necie takie strony z hurtowniami do tego typu sklepow i byly tam nawet fajne rzeczy

Gość kiedyś kupowałam
Niekoniecznie zależy to od wieku osoby, bo znam takie sklepiki, gdzie sprzedają starsze babki, a naprawdę pojęcie co się komu może podobać. Trzeba po prostu trafić.

Gość bazineczka
Fajne rzeczy są :) Ja kupiłam tam: -pasek ładny ze świecącą klamerką za 5.50 - mikołaja w takiej małej kuli co jak się rusza to śnieg leci w środku za 5.50 -z 15 par kolczyków za 2.50 lub 2.90 -2 kubki do domu (jeden za 2.50) ze znakami zodiaku -palete cieni do powiek z lusterkiem za 2.90 -skarpetki z palcami za 2.50

Kupiłam kiedyś taka ceramiczną puszeczkę, czy jak to nazwać i trzymam w niej sól:) Ładniutka jest.

Gość nfhioghgfgfkgjk
Kupuję i to często :) Wynajęłam kawalerkę i nie miałam na wyposażeniu podstawowych rzeczy. Koło domu mam sklepik 'wszystko po 2,99', kupiłam tam sporo atrykułów kuchennych: -deska do krojenia szklana, wygląda fajnie, szybko się myje -kosz na śmieci -wieszak na ręczniki -jakieś szklanki, miseczki, pojemniki na przyprawy W sklepie obok za 5,50 dorwałam -lustro, nawet spore -dywanik do łazienki W sumie kupuje tam teraz takie domowe duperele. Chemii nie próbowałam, bo jakoś nie jestem przekonana do zakupu aha, i czasami biorę jakieś naszyjnik, kolczyki, to takie barachło akurat na jedną imprezę, ale przynajmniej nie jest nudno :) Z artykułów dekoracyjnych czasami też coś wyhaczę, ale trzeba sie rozglądac, bo większość to jakieś bazarowe ramki, wazoniki i sztuczne owoce :D ale czasami trafi się jakaś perełka :)

Gość pies ma ole
czyli warto tam czasem zajrzec ;-)

Gość pies ma ole
a na jakie buble trafiliscie, czego sie wystrzegac?

a ja kupiłam takie kolczyki pawie piórka za 1,99:))) dodałam do nich takie złote łańcuszki i mam kolczyki jak z mango za 99zł:) i jeszcze kupiłam kiedyś różowe boa na imprezę:D

Gość ssss to wąż
a ja kocham takie sklepy wszystko mi sie tam podoba mysle ze ludzie w dobie kryzysu nie maja kasy na oryginalne szklanki z arcorocu a kto chce zawsze znajdzie cos dla siebie

Gość ssss to wąż
bylabym zapomniala sa tam zajebiste swieczniki a ja je poprostu uwiellllbiam

Gość ssss to wąż
;-)