Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabrysia-warszawa

faceci i ich auta

Polecane posty

Gość gabrysia-warszawa

Drogie panie :). Czy nie uważacie, że wasi mężczyźni zbytnim uczuciem pałają do ...swoich samochodów? Macie takie poczucie, że faceci zbytnią wagę przykładają do swoich aut? Czasem to czulej niż do własnego dziecka...nie rozumiem tego ;]

Gość Honeker
Kocham mojego Trabanta

nie, ale mam poczucie że niektóre kobiety pałają większym uczuciem do tegoż samochodu niżeli do jego właściciela.. to chyba zdarza się częściej niż to o czym Ty piszesz:)

Gość Honeker
A co byście dziewczyny powiedziały na dobrą furmankę? :D

Nie, nie mam takiego odczucia. Wręcz przeciwnie, to ja częściej je myję bo nie znoszę jak jest chociaż trochę ubrudzone. Dla niego to jest tylko auto.... chociaż chciał je bardzo, to nie wiem kto je bardziej lubi :) :) :)

Gość pannaLawenda
mój kocha swoje autko. twierdzi, że ma być ono wieczne. w sumie teraz to i ja mam sentyment do tego pojazdu. wiem ile ono dla niego znaczy. chociaż na początku przeszkadzało mi to jego uwielbienie do niego.

Gość SzanoneG
E, w tym, że mężczyźni lubią swoje samochody nie ma nic złego ;). Szczęsliwy facet to również szczęście dla kobiety...w końcu samochód to nie sekretarka, według mnie nie ma problemu. Nawet jeśli autka są tak urocze jak te z filmiku http://www.youtube.com/watch?gl=PL&v=ZzoIOG7-J8M

Gość qolakinka
Do uroczych autek to i ja mam słabość, a faceci niech sobie lubią, przynajmniej uczą się dbać o przedmioty, to później przydaje się w życiu :D