Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malina.cud

czy w dzisiejszych czasach posiadanie rodziny/marzenie o rodzinie to taki

Polecane posty

Gość malina.cud

obciach?

Gość reer
obciach? myslalam, ze raczej konieczny obowiazek

a od kiedy nalezy się sugerować idiotkami z kafe?? Każdy ma inne priorytety a że niektóre kobietki nie potrafią tego zrozumieć to powstaja takie sytuacje:) Być może jest to dla nich zbyt obce.

Obciach ??? Kobieto, chyba każdy dąży do tego, by prędzej czy później mieć szczęśliwą rodzinę.... nie sądzę by ktoś marzył o samotnej starości :(

tamiła, ale zauważ, że niektórzy nie mają takiej potrzeby by brać ślub, mieć dzieci.. ;) Pomarańczko- nie, za rok jeszcze nie :) ale myśle, że w najbliższych latach tak.

Gość hdhdhdhhhfuuue..oi
wenus ty tepaku, czy ty jestes nierozgarniety? tamila zaznaczyla ze wredny i niemile komentarze ignoruje, a ty tak jak tepy leb walisz tepym tekstem, hahahha, co za nierozgarnieta dzicz.

Wenus - zauważam, zauważam, zwłaszcza tu na kafeteri :) Tak, wiem, nie każdy ma potrzebę szybkiej stabilizacji, nie każdy chce brać szybko ślub i mieć szybko dzieci. Odpowiadam po prostu na pytanie. Autorka nie pyta, czy wczesne posiadanie rodziny to obciach, tylko czy wogóle w dzisiejszych czasach dążenie do tego lub marzenie o tym by mieć kiedyś swoją rodzinę jest obciachem... I tutaj nie sądzę, by to było obciachem bo chyba większość jednak dąży do tego.... jedni dłużej muszą się wyszaleć, inni nie muszą wcale, ale jednak większość tę rodzinę posiadać by chciała, a nie żyć po to by jak umrzesz sąsiad zawiadomił policję, ze przez dwa tygodnie nie wychodziłaś z domu i chyba nie żyjesz :(

Gość hdhdhdhhhfuuue..oi
autorka topika ma zapewne z 10-13 lat, wiec na nic si ezda tutaj rozmowa, bo jak wiemy 12-latki rodziny nie zakladaja, a jak wiemy rodzina to podstawa !!!! ZDROWA RODZINA.

Mojemu mężowi i mnie mój "bebech" się podobał. Reszcie nie musi :)

Spoko, dziś mam dobry humor to i niemiłym pomarańczkom odpisać mogę :)

Gość hdhdhdhhhfuuue..oi
tamila bardzo ladna mama w ciazy :)i mloda, ja mialam taki bebech :D w wieku 26 lat, ale pod koniec wygladalam NIECO grubiej :(

Malina - daj spokój. TO jest TYLKO Kafeteria :) Tego co tutaj czytasz nie bierz na poważnie...... Tu każdy każdemu wmawia wszystko na przekór.....

Jeśli o mnie chodzi to widzę, zadko tu bywasz i nic o mnie nie wiesz, bo już ileś tam razy pisałam to, ale jako że miła i kulturalna ze mnie istota, napiszę to jeszcze raz. Dziecko urodziłam dwa lata po ślubie. JEszcze coś ? Może akt urodzenia i akt ślubu Ci pokazać, co ? Nie znasz mnie, nie znasz sytuacji a myślisz, to mnie nie oceniaj !!! Bo tylko kolejne ZONKI popełnisz :) :) :)

W wieku 20 lat to ja byłam lepiej postawiona niż niejedna osoba w wieku trzydziestki czy czterdziestki. Więc w czym problem?

Tak, mężuś ...... mamy swoją firmę i sobie oboje w niej pracujemy z wielką pasją i oddaniem :) :) :) :)

Gość Aga.......25......
jakiś frustrat tu próbuje coś zawojować:D:D jak tam nie widzę w tym żadnego obciachu:)

Chcesz cos o mnie wiedzieć więcej to se poszukaj. Wielokrotnie o sobie tutaj pisałam i specjalnie dla Ciebie po raz kolejny nie zamierzam.

kooorwa a co Ci przeszkadza,że jest pasożytem?Pracujesz na nią koorwa ?jak mnie wkurwiają tacy ludzie.Pewnie zaraz zaciazy locha jedna i będzie płacz. Tamiła,weź olej takich zazdrosnych ludzi,widać,że pewnie jakaś desperatka.

Gość dziewczynko całe życie
o rety ale ten "tępak" sfrusrtowany :O :O

Gość Aga.......25......
Tamiła - ale laska z Ciebie:) nie wyglądasz jak w ciąży tylko jakbyś chciała sobie w kosza pograć i tylko piłkę schowała:D Wracając do tematu...jest to najbardizej naturalne marzenie. Więc nie ma w tym nic dziwnego.

Za dużo pisania, by Ci udwadniać jaka jest prawda, nie mam takiej potrzeby by Ci to udawadniać. Ja się mam dobrze, wręcz cudownie i tyle . Sołsad - dzięki :) Piszę tutaj na forum zawsze tylko po to, by pokazać, że nie siedzą tu same wariatki takie jak to coś co się mnie przyczepiło :)

Gość Aga.......25......
ludy święte, czy kogoś tu mama nie kochała, czy ojciec gwałcił czy może mamy 150 w kapeluszu i na drugie Kompleksiński?:D:D przeciez takich eliminować trzeba bo wyjdzie to takie na ulicę i zacznie tupać i krzyczeć jak mu się coś nie spodoba:D ale uśmiać się zawze można:D "uwielbiam" takich kafe-debili:D