Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bzyczek2010

MAM PSA MORDERCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość IMO13247
A chociaż wyrobisz sobie brak szyi abyście pasowali do siebie jak suczka wyrośnie?

HAHAHA JESTEM DZIEWCZYNA I NEI MAM TAKIEGO ZAMIARU, MUSIALAM JAKOS NAPISAC, BO JAK WYCHODZE NA DWOR Z NIA TO KAZDY MOWI OJEJ PIES MRDERCA, CO ZA IDIOCI, WY TEZ TAK UWAZACIE?

POPROSTU BOJE SIE ZE MIMO MOICH USILNYCH STARAN NIE WYCHOWAM JEJ NA DOBRA PSINKE, KAZDY JEJ SIE BOI, CHOCIAZ NARAZIE JEST SZCZENIECZKIEM I JEST KOCHANA.....

Gość IMO13247
To idź daj ją do tresury puki jeszcze mała. Co ludzie gadają masz mieć głęboko w dupie ważne żeby prawnie nie mieli się jak do ciebie doczepić. Czyli smycz+kaganiec i sporzątanie po psisku na spacerze. Gdy pies bedzie dorastać Ty masz trenowac mięsnie karku i kaptury aby pozbyć sie szyi. Pmiętaj, pitbull + właściciel z szyją = obciach na całe blokowisko. :P

HAHAA NIE NIE, ZLE BYM WYGLADALA BEZ KARKU I W KAPTURZE, NIE MOJ STYL, WOLE SZPILKI ZDECYDOWANIE, NARAZIE STARAM SIE JA SAMA TRESOWAC CHOC JESTEM JUZ UMOWIONA Z PANIA NA KONSULTACJE, NARAZIE NEI WYKAZUJE ZADNEJ AGRESJI ANI JAKIS DZIWNYCH ZACHOWAN JEST SLODZIUTKA:d

Gość IMO13247
Masz włączony CAPS LOCK w tekście pisanym oznacza to krzyk. Czyli jestes na dobrej drodze. Właściciel/ka pitbulla ma krzyczeć i od czasu do czasu cos groźnie mruczeć pod nosem. Ogol sie tez na łyso. (Kaptury jest to potoczna nazma mieśnia czworobocznego. Znajduje sie on na plecach. Patrząc z przodu szczytowa jego szęść prowadzi od szyi do mięśni naramiennych)

A wiesz dlaczego tak jest? Bo coraz częściej zdarza się, że nieodpowiedzialni ludzie trzymają psy. Nie chodzi mi tylko o "morderców":-) Ostatnio miałam taką sytuacje, że suka pitbull zerwała się jakiemuś gówniarzowi ze smyczy i próbowała zdominować mojego psa. Gdybym była moherem to bym to ujęła inaczej. "Suka pitbull zerwała sie ze smyczy i pogryzła mojego bezbronnego pieska" Właściciel stal i nie ruszył się dopóki się na niego nie wydarłam:-) Po czym chłopak w ramach kary zaczał bić swojego psa. Oczywiście dostał jeszcze większą zjebę ode mnie. Pies w nieodpowiednich rękach. Mogłabym być uprzedzona do tych psów, ale raz , że wiem, że to nie jego wina (ewidentnie jest bity w domu) dwa, podejrzewam , że jest jedynie kaprysem jakiegos młodzieńca, który chce zdobyć popularność na osiedlu. :-)