Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinia234

Jak przestać myśleć o byłym, który zerwał ze mną... Tak z dnia na dzień ;(

Polecane posty

Gość Kinia234

Nic się nie psuło między nami ... W przeciągu dwóch dni przestał do mnie tak czule mówic... Wiecie np. kochanie itp.. Tak było przez pierwszy dzień, na drugi napisał SMS że to koniec... czemu ? bo mu się znudziło... Nprawdę, wszystko było ok.. Fajnie, miło... I nie, nie ma innej. Pytałam się i jego.. I znajomych wspólnych. Ja go chyba wciąż kocham.. Faceci to świnie, wiem, sa kilka lat psych. do tyłu... ale mnie to ciągle boli ;( Nie odzywamy się do siebie, zero kontaktu, nic. Ja bym może i do niego pierwsza napisała, ale to poniżej mojej godności... Jak przestać o nim myśleć .? Może macie jakieś swoje sprawdzone metody... P.S Mam 17 lat.. On też. Byliśmy ze sobą 3 miesiące.

Gość POCZATKUJACY MUZYK
Pewnie mu nie dalas o to chodzi

No i ta moda na zrywanie sms,em. Chociaż może to mniej bolesne jak usłyszeć osobiście. Sam nie wiem.

Gość dziewczynko całe życie
przed tobą, pewnie że parę tygodni pocierpisz, ale głowa do góry będzie dobrze ;)

Gość dzieci w tym wieku
często zmieniaja swoje sympatie, nie dziw mu sie, taka uroda tego wieku, też korzystaj i poznawaj nowe osoby puki jeszcze nie masz zbyt wielu obowiazkow i problemów, ciesz się z tego