Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niemamnicka

Jak namówić dziewczynę, żeby zmieniła imię?POMOCY

Polecane posty

Pytanie jak w temacie. Chcę namówić dziewczynę żeby zmieniła imię. Ma takie dziwne imię, że az mi nie chce przejść przez gardło. Zawsze mówię MIŚKU. Chcę z nia być ale nie wyobrazam sobie zwracać się do niej do konca życia po tym dziwacznym imieniu..................................................... Nie wiem jak zaczac rozmowe ze ma dziwne imię i aż dziwnie ją się przedstawia komuś.

Gość Aga.......25......
zgaduję Ryszarda?:D

Wolę nie pisać jakie to imię bo moze ktoś ją zna i powie że takie pytania zadaje na forum :o

stary skąd żes sie urwał? no chyba jesteś niepoważny.. Ja na jej miejscu bym Cie kopneła w doope. Koorwa jak Ci jej noga przestanie sie podobać też będziesz kazał jej zmienić?Co Ty z jej imieniem chodzisz?:O

Gość łubuduuuuu
może jakas Stenia, Janka, Pelagia, Hermenegilda, Penelopa :D no napisz nam! na pewno nie ona jedna ma takie imie!! nikt sie nie skapnie

pytalem jak namówić dziewczynę, jak zacząc rozmowe ale chyba nikt nie zrozumial p0ytania. taką nagonk na mnie sobie darujcie. to dla mnie duży problem...

Gość moja dziewczyna to gniewomira
hehe ja Wam coś powiem poznalem dziewczyne na necie powiedziala, ze ma na imie Ania. Sliczna, fajna dziewczyna kiedys poszlismy do klubu i poprosili ja o dowod i zauwazylem Gniewomira, a na drugie miala Anna. Hehe tez mi przytyrala jazde, ale w zyciu bym nie pomyslal zeby prosic ja o zmiane imienia, albo zwracac jej uwage na to. Chlopie jesli wstydzisz sie jej, bo ma niecodzienne imie to odpusc, bo widac, ze Ci na niej nie zalezy. Ja moja traktuje jak wyjatkowa dziewczyne:) a i sam ja przekonalem, ze imie nie jest powodem do wstydu. Ja mam na imie Marek i tez nie lubie imienia tego, ale z nim zyjea moja Gniesia tez juz nie narzeka na imie

Gość jakby moj facet kazal mi
zmienic imie, to bym go wysmiala. ;) mam bardzo dziwne i niespotykane imie. dodam, ze to zadna pelagia czy dzesika. jednak nie wyobrazam sobie, zeby mowili na mnie agata czy marysia.

Gość moja dziewczyna to gniewomira
a zmienic imie owszem moze, ale tylko na wlasne zyczenie, a nie do cholery dlatego, ze Tobie sie ono nie podoba. Jesli ona ma z imieniem problem to ok mozesz zaproponowac takie cos, ale chyba sama dobrze wie, ze istnieje taka mozliwosc. A skoro jej nie interesuje to no to kurcze daj spokoj.

Gość no a powiedz co
kornelia mi sie kojarzy z korniszonem i mi sie nie podoba :D

Ona na początku nie chciala powiedziec jak ma na imię. dopiero koleżanka mi powiedziala. Na nią wszystcy wołają 'CICHA" od nazwiska i tak mi się przedstawiła więc chyba ma jakis problem z tym...

Gość jebne zara
kornelia to po mongolsku "dupa"

Gość maaaaareczeek
oto poważny problem 14-15 latka:D imię dziewczyny!!

gowno wiecie !!!!!!!! nie macie pojęcia jak to jest przedstawiać dziewczyne komuś kto usmiecha się pod nosem jak slyszy imię.

Gość HUMAN TRAFIC .................
to na bank jest WIESIA :d

Gość HUMAN TRAFIC .................
WIESŁAWA CICHOWSKA

Gość niunia2-5
moj luby ma na imie jozef ma 28 lat i nie mam z tym problemu dostal to imie po ojcu jest zabojczo przystojny i madry wszystkie kobiety zwracaja na niego uwage :)

Gość niezalogowany niemamnicka
BERNADETTA

Gość niunia2-5
no napisz jak ma na imie tutaj przeciez i tak wszyscy sa anonimowi