Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicioland12345

szukam pracy we Wrocławiu,tutaj moje ogłoszenie o prace.

Polecane posty

Gość miszczcientejriposty
ogłoszenie fajne,ale powiedz mi ilu fotografow nawet we Wrocłwiu szuka asystentki???

Gość marleta obama
takich chętnych co chcą dać z siebie 100 % to na pęczki i tysiące jeszcze i jeszcze do tego chcesz zarabiać min 2500 marzenia tylko pracodawców bogatych nie ma jak juz coś jest to po znajomości

Gość kicioland1234
marleta wiem ,masz racje,ale marzenia warto miec:) najwyej zostane w małym miasteczku i tu bede nadal prace biurowa uprawiac;)

Gość kicioland1234
mniej nie moge zarabiac,bo musze sie utrzymac,jak mam sie przeniesc do duzego miasta,za 1500 to za wynajem mieszkania zapłace

Gość marleta obama
jak przeglądam portale gdzie dziewczyny szukają pracy to normalnie szok tysiące,pokazują zdjęcia figury, biustu, agresywnie sie niecierpliwią na brak intratnych propozycji , nie chcą niby sponsoringu skąd ci pracodawcy bogaci mają się wziąźć ? :D jak sytuacja gospodarcza w tym kraju masakryczna jak weźmie pracownika na umowe to do skarbu państwa musi odprowadzać ok 2 tys za niego

Gość inka to taka kawa jest
Potrafię dac z siebie 100% gdy tylko ma to sens - to bym zmienila, napsiz z,e zawsze dajesz z siebie 100% ogolnie calkiem fajne oglsozneie,jakbym miala jaks firme to bym do ciebie zadzwonila,ale nie mam firmy. powodzenia wiec zycze.

Gość nikt cie nie zatrudni z takim
ogłoszeniem, chyba że sobie chłopa szukasz a nie pracy

Gość kicioland1234
dzieki marleta,powiem Ci,ze byłabym w stanie pracowac za mniej wiadomo,ale nie za najnizsza krajowa,bo mi sie przenosic wtedy do duzego miasta nie opłaca.Pozdrawiam

Gość kicioland1234
szukam pracy jak widzisz w branży "reklamowo-artystycznej" wiec moze wydawac sie to ogłoszenie nietypowe,chłopa nie szukam.Bez przesady.Nie dałam zdjecia figury ani niczegi takiego:)

Gość kicioland1234
nie mogłam dac typowego ogłoszenia,bo typowej pracy biurowej mam dość,szukam czegoś ciekawszego zwiazanego bardziej z moimi zainteresowaniami czy to zle?

Gość nikt cie nie zatrudni z takim
To może byc dobre jako LM a nie jako CV. Ale potencjalny pracodawca jeśli mu się CV nie spodoba to LM na pewno nie przeczyta. A LM pisze się pod konkretne stanowisko.

Gość kicioland1234
słucham LM własnie napisałam,bo scharakteryzowałam co mnie najbardziej by interesowało(fotografia,branza reklamowa) no i troche ogolnie,po co pisac nudne Cv,zreszta to jest ogłoszenie o prace,w ktorym nie zaznaczono,ze musi byc w formie CV MOJ WYBÓR,najwyzej nikt sie nie zgłosi;)i bede dalej prace biurową wykonywac:)

Gość kicioland1234
dupa nikt sie nie zgłasza:narazie;)

Gość kicioland1234
a pracuje ktos z was we wrocku?

Gość myszell
Jeśli już afiszujesz się z takim ogłoszeniem, to zadbaj o spacje po kropce, o interpunkcję, o wielkie litery, powtarzanie wyrazów.. :o 🖐️

Gość nie zle ...
hahahaah;)