Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salamadra

wyrok i moja miłość

Polecane posty

Gość salamadra

mojego chłopaka szuka policja,ma do odsiadki 10 miesięcy,nie mam dobrego kontaktu z jego rodziną,moga go złapac w kadej chwili,a on mnie tak zawodzi,dzis sobie poszedł pic wodke z kolegami,zdradzaiłam go pare razy.ale zapowiedziłam ze jak pojdzie siedziec to na niego po poczekam a on mnie tak traktuje,mówie mu żeby przestał zachowywac się jak dzieciak w koncu ma ponad 30 na karku,nie wiem czy o jest z przyzwyczajenia ze mną,ja naprawdę jestem dla niego dobra,do praqcy tez nie chce isc,ja musze jechac do niemiec bo naprawde mi zależy zeby wynając mieszkanie,on mówi mi że nie ma dla kogo się starać,a ja się ciagle o niego boje,starm sie zyby było dobrze,nie cce go zostawic bo nadal go kocham,jestesmy razem 3 lata

Gość izia87
miałam to samo tylko ze gorzej zostawiłam go po 4 latach i dopiero teraz jestem szczesliwa:)

Gość salamadra
poprostu nie wiem co dalej,jak a niego wpłynąć żeby sie zmienił

Gość salamadra
to jest takie cięzkie ja mam 20 lat,dla mnie zostawił żone i dziecko,a teraz mówi że nie ma już siły ze nie ma sie dla kogo starać,czuje że on żałuje odejscia od tamtej,nie chce go zostawiac bo czuje ze beze mnie sobie nie poradzi,nadal go kocham,chce zeby stanął na nogi,żeby zaczął zarabaic jak facet,zaczał dbac o siebie,teraz coraz czesciej pije,pożycza pieniądze od wszystkich nie oddaje,pije,a ja cce zeby wyszedł z tego dołka bo widze w nim wspaniałego faceta,jak mu pomóc

Gość salamadra
pomóżcie mi